Cursussen & Trainingen

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan cursussen en trainingen

Communicatie cursus | Praktijkgericht communiceren

Na deze communicatie training kun je (zowel zakelijke als privé) gesprekken effectief leiden en sturen. Je kunt er voor zorgen dat het doel van het gesprek zo snel mogelijk wordt bereikt.
8 tot 9 dagen (1 dag per week) Helmond

Mensenkennis | Hoe mensen beter te begrijpen

Leer het gedrag van mensen betrouwbaar voorspellen. Neem de beslissingen die altijd het beste zijn voor jou en het bedrijf. Leer mensen motiveren en verbeter de relaties met anderen.
7 dagen (1 dag per week) Helmond

Succesvol Leidinggeven

Vind je dat je te vaak de problemen van jouw medewerkers oplost? Besteed je teveel tijd aan werk dat eigenlijk voor anderen bestemd is? Na deze management training is dat verleden tijd.
5-6 dagen (1 dag per week) Helmond

Organiseren en functioneren

Hoe zorg je ervoor dat de medewerkers van elkaar weten wat ze doen en wie waarvoor verantwoordelijk is? Je wilt ook meer rust in de organisatie en een verhoogde productiviteit. Tijdens deze management cursus leer je de 21 ingrediënten die een succesvolle organisatie moet hebben om te slagen?
8 - 9 dagen (1 dag per week) Helmond

Bedrijfsanalyse | Het analyseren van situaties

De cursus 'Het analyseren van situaties' verbetert het logisch denkvermogen van de leidinggevende/ manager. Je leert organisatorische problemen tot op de bodem uit te zoeken, de exacte oorzaak ervan te vinden en er werkbare oplossingen voor te bedenken.
5 - 6 dagen (1 dag per week) Helmond
Prettig bedrijf met enthousiaste medewerkers. Het herhalen van de oefeningen en de tussentijdse tips dragen bij aan het worden van een gewoonte, zodat het goed toepasbaar is in het dagelijkse leven. Het steeds terugpakken op de afgelopen weken draagt bij aan een hogere bewustwording.
Naomi Maas

Bedrijfsanalyse | Data analyse

Wil je ook volledige grip op de toekomst en continuïteit van jouw bedrijf? Is de individuele bijdrage van de medewerkers hier en daar niet optimaal? Leer in deze cursus hoe je de resultaten van jouw bedrijf positief beïnvloedt!
5 - 6 dagen (1 dag per week) Helmond

Het verhogen van efficiency

Word je vaak onderbroken tijdens het werk? Informatie raakt kwijt, komt bij de verkeerde persoon terecht of wordt volledig vergeten. Heb je het gevoel dat je pas met je eigen werk kunt beginnen aan het einde van de dag? Dan kunnen wij je helpen.
5 dagen (1 dag per week) Helmond

Doelgericht plannen en organiseren

Tijdens deze cursus leer je snel en effectief bedrijfsdoelen bepalen en deze ook bereiken. Je krijgt het juiste gereedschap waarmee je feilloos elk gesteld doel kunt bereiken.
4 dagen (1 dag per week) Helmond

Cursus marketing

Wil je de vraag naar uw producten of diensten bij zowel de nieuwe als de huidige klanten verbeteren?
Dan is deze cursus iets voor jou. Het geeft antwoord op deze en meer vragen over klanten en jouw afzetmarkt.
4 tot 5 dagen (1 dag per week) Helmond

Verkoop cursus | Trustselling

De verkoper onderhoudt en initieert klantrelaties . Deze verkooptraining helpt je een volwaardige en kundige verkoper te worden; je leert je beter in de klant te verplaatsen. Hierdoor kun je effectiever verkopen.
8 dagen (1 dag per week) Helmond

Persoonlijke effectiviteit

Bij persoonlijke effectiviteit word je één-op-één gecoacht. Je leert de geheimen en grote voordelen van effectief en efficiënt werken op jouw eigen werkomgeving toe te passen.
8 tot 9 dagen (1 dag per week) Helmond

Inventarisatie dag

Deze inventarisatie dag is speciaal voor directeuren & ondernemers die vinden dat er punten op de bedrijfsvoering kunnen verbeteren maar niet precies weten wat en hoe.
1 -2 dagen (afhankelijk van de grootte van het bedrijf) Op locatie

Cursus Time Management | Coaching

Deze training is speciaal voor de manager die vindt dat er veel onnodige handelingen en/of communicaties plaatsvinden binnen zijn bedrijf.
1 dag per 3 deelnemers + 1 follow-up dag Op locatie

Executive coaching | Management ondersteuning

Zoek je één-op-één ondersteuning voor de realisatie van doelstellingen; bedrijfsmatig of persoonlijk? Of zoek je een sparringpartner?
per halve of hele dag Op locatie

Team engineering

Met deze coaching sessies maak je van jouw medewerkers weer een echt team.
2 - 3 dagen Op locatie

Toonschaal workshop

Fundamentele kennis over het gedrag en de gebruiksaanwijzing van mensen.
In de Toonschaal workshop leer je waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen.
1 dagdeel Op locatie