Management trainingsbureau voor mkb-ondernemers, directeuren en managers.

Jacobs & Van Rooij

Jacobs & Van Rooij is een management trainingsbureau voor mkb-ondernemers, directeuren en managers. Sinds 1999 bieden we cursussen, trainingen, adviezen en coaching aan. Wij helpen mkb’ers betere managers te worden en een betere privé – werk balans te krijgen. Wij leveren een breed aanbod aan cursussen en trainingen op het gebied van management en HR.

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

De menselijke factor

De menselijke factor binnen jouw bedrijf is ons startpunt. Vervolgens helpen we de hele organisatie optimaal te laten functioneren. De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & van Rooij zo onderscheidend.

Kwalitatief en betrokken

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Het is een van onze pijlers. Om een optimale training / coaching te kunnen bieden, hebben onze trainers zelf diverse cursussen gedaan. Ze hebben de kennis en ervaring om te weten met welke situaties mkb-ondernemers, directeuren en managers te maken krijgen.

De betrokkenheid met onze klanten is zeer hoog: je staat er niet alleen voor in het veranderproces. Wij nemen samen met jou de verantwoordelijkheid om van jouw organisatie een succes te maken. Dit doen we tijdens en na de cursus. Je kunt ons altijd nog bereiken voor vragen en advies. Een half jaar na het afronden van je cursus word je bijvoorbeeld uitgenodigd voor een kosteloze opfrisdag.

De menselijke factor
"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Wij gaan verder

Onze management ondersteuning gaat verder dan reguliere adviesbureaus, omdat wij naast ons advies direct een verbetertraject aan kunnen bieden met de mogelijkheid een aansluitende cursus te volgen. Je hoeft dus niet verder te zoeken naar passende oplossingen voor jouw verbeterpunten.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland

Ondernemers analyse

Om een advies op maat te kunnen geven, gebruiken wij onze ondernemersanalyse. Deze analyse geeft inzicht in jouw persoonlijke vaardigheden. Nadat de ondernemersanalyse is ingevuld, volgt er een één-op-één gesprek met een van onze adviseurs. In dit consult worden de bevindingen naar aanleiding van de analyse besproken. In dit gesprek krijg je advies hoe je de zaken waar je tegenaan loopt kunt aanpakken. Onze ondernemersanalyse is gepatenteerd en zeer geavanceerd. Tijdens de gesprekken met de adviseurs verbazen veel klanten zich over de uitkomsten en grondigheid van onze analyse. Durf jij de uitdaging aan?

1. Vul je gegevens in

De ingevulde gegevens en uitslag van de test behandelen wij strikt vertrouwelijk, daarbij waarborgen wij jouw privacy te allen tijde.

2. Beantwoord de vragen

Deze gepatenteerde analyse die inzicht geeft in de persoonlijke eigenschappen & kwaliteiten van de ondernemer.

3. Verzend de analyse

Al sinds 1999 verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Ook die van jouw bedrijf!

Praktijkgerichte benadering

Wat Jacobs & Van Rooij zo bijzonder maakt, is onze praktijkgerichte benadering. Zo beschikt Jacobs & Van Rooij over een aparte theorie- en praktijkruimte. Bij veel cursussen en trainingen pas je de zojuist geleerde theorie toe met verschillende praktijkoefeningen (zoals rollenspellen) in de praktijkruimte. De theorie bestudeer en oefen je in jouw eigen tempo. Ons doel is dat onze cursisten eerst de theorie volledig begrijpen en die dan direct in de praktijk kunnen toepassen. Zowel op het werk als privé. In onze cursuszalen zijn continue cursusbegeleiders aanwezig voor een intensieve en persoonlijke begeleiding. Alleen zo behaal je altijd het beste resultaat van jouw inspanningen!

Praktijkgerichte benadering

Cursussen & trainingen

Onze cursussen en trainingen zijn resultaatgericht en direct in de praktijk toepasbaar. Het doel van onze opleidingen is om jouw kennis en kunde te vergroten. Dit gaat het beste en het snelste als je direct de nieuwe kennis toepast in de praktijk. Hiermee kun je je doelen beter bereiken en de voor jou gewenste situatie creëren.

Welke cursus of training past bij jou?
Begeleiding en ondersteuning

Begeleiding en ondersteuning

Tijdens de trainingen, cursussen en coaching worden onze cursisten intensief begeleid en ondersteund. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Zo kunt je altijd, ook na de cursus, bij onze cursusbegeleiders terecht voor al je vragen. Wij bouwen aan een langdurige relatie met onze klanten. Daarom houden wij graag contact; we willen weten hoe de successen uit de trainingen zich uiten in successen van jouw bedrijf. Onze adviseurs komen op ‘huisbezoek’ zodat we samen kunnen bepalen of de zaken daadwerkelijk naar wens verlopen. Als het nodig is, dan kun je terecht voor een kosteloze opfrisdag of een follow-up.

In-company trainingen

Jacobs & Van Rooij is een uiterst geschikte partner voor het trainen op eigen locatie. Na een vrijblijvende intake, zullen onze bevindingen worden omgezet in een advies. Hieruit volgt desgewenst een trainingsaanpak voor geselecteerde medewerkers binnen jouw organisatie.

Personal coaching

Jacobs & Van Rooij treedt op als sparringpartner in situaties waarbij je behoefte hebt aan een frisse kijk van een ‘buitenstaander’. Door middel van coaching wordt vanuit meerdere invalshoeken bekeken hoe je situaties het beste kunt aanpakken. Wij geven aanwijzingen en helpen waar nodig.

Cursussen & trainingen
Onze beoordeling
9,7