Management cursus | Coaching

Time management

Cursusduur
1 dag per 3 deelnemers + 1 follow-up dag
Locatie
Op locatie
Vertel mij meer

Bureau management & interne communicatie

Herken je dit?

  • Mijn medewerkers onderbreken mij te vaak voor allerlei wissewasjes
  • Ik heb het idee dat onafgemaakte activiteiten mij boven het hoofd uitstijgen?
  • Sommige medewerkers ‘vergeten’ wat hun opdracht is, terwijl ik toch duidelijk had gezegd wat ze moesten doen?

Dan is deze training iets voor jou!

Tijdens de training Time Management leer je werken met twee systemen: interne communicatie & bureau management. Resultaat nummer één: schone bureaus, minder onderbrekingen, minder irritaties, minder onnodige handelingen en betere interne communicatie. Resultaat nummer twee: tijdwinst, productie toename en ‘rust in de tent’.

Globale inhoud van de Time Management training 

Introductie van onze twee Time Management systemen: interne communicatie & bureau-management. Je leert beide timemanagement systemen in te voeren en na te leven. In het kort is het stappenplan als volgt:

  1. De eerste dag van de training Time Management gebruik je vooral om kennis op te bouwen en worden de twee systemen uitgelegd.
  2. Op de tweede en eventuele volgende dag(en), gaat onze trainer op locatie de bureaus langs. Zo kan iedere medewerker binnen jouw bedrijf zelfstandig leren met de systemen om te gaan. Onze ervaring leert dat de systemen gemakkelijk zijn in gebruik en het werk simpeler maken.
  3. De follow-up dag bestaat uit een onaangekondigd bezoek van de trainer. Onze trainer komt kijken of de systemen nog worden gebruikt en helpt eventuele toepassingsproblemen op te lossen. Omdat onze systemen vaak al snel zijn ingeburgerd zal het vaak nog alleen om ‘de puntjes op de i’ gaan.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de kennis over productiviteit – en time management verder uit te breiden middels de driedaagse, individuele cursus ‘Het verhogen van Efficiency’

Voor wie is deze cursus Time Management?

De training Time Management is relevant voor al het kantoorpersoneel. In het bijzonder als de manager de indruk heeft dat er veel onnodige handelingen en/of communicaties plaatsvinden.

Overige cursusinformatie

De cursusdag spreken we in overleg af. Daarnaast kun je altijd, tijdens en na de cursus, bij onze cursusbegeleiding terecht voor al je vragen of om zaken nog eens extra te oefenen. Deze diensten zijn eveneens gratis.

Wil jij ook een productiever team door gestructureerde communicatie?
Wil je weten wat de training Time Management voor jouw bedrijf kan betekenen?
Laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten!

Vertel mij meer,

Ik ontvang graag meer informatie over dit programma.

Of neem direct contact met ons op