In company trainingen

Executive Coaching | Management ondersteuning

Cursusduur
per halve of hele dag
Locatie
Op locatie
Vertel mij meer

Één-op-één ondersteuning

Een specifieke situatie vereist soms een vlotte en compacte aanpak. Executive Coaching (ook wel personal coaching genoemd) is vooral bestemd om jou en je medewerkers te helpen, waar en wanneer dat nodig is. Een van onze coaches zal jou of jouw medewerker(s) één-op-één begeleiden in het verbeteren van vaardigheden. Dit doen we met praktijk situaties die voor jullie specifiek van toepassing zijn. Soms betreft executive coaching een ‘onder vier ogen gesprek’. Soms functioneert de coach als een ‘klankbord’; iemand om mee te sparren. Een actieve luisteraar die door het stellen van vragen de ander helpt meer te begrijpen van een specifieke situatie en tot oplossing daarvan te komen. In andere gevallen helpt coaching bij het ‘blussen van een brandje’.

Voor wie is executive coaching geschikt?

Executive coaching of management ondersteuning is speciaal voor ondernemers, leidinggevenden en managers die een cursus gevolgd hebben maar moeite hebben met het implementeren van de opgedane kennis binnen hun organisatie. Daarnaast biedt het de juiste gereedschappen wanneer je behoefte hebt aan begeleiding bij verandering- of verbeteringsprocessen.

coaching

Globale inhoud van executive coaching

Soms bevind je je in situatie waarbij je wellicht de frisse kijk nodig hebt van een buitenstaander. Door middel van personal coaching of executive coaching worden meerdere invalshoeken bekeken van waaruit je de situatie zou kunnen aanpakken.

Tijdens deze persoonlijke coaching krijg de mogelijkheid om met een onafhankelijke, objectieve partij naar een specifieke situatie binnen jouw bedrijf te kijken. Je krijgt de juiste gereedschappen en leert ze gebruiken zodat deze situatie gericht kan worden aangepakt.

Hulp bij realisatie

Bij personal coaching en executive coaching leveren we ook realisatie. We zien in de praktijk regelmatig ondernemers die een cursus gevolgd hebben, te weinig tijd hebben om de verbeteringen uit de cursus ook volledig in hun bedrijf te implementeren. Het gaat dan bijvoorbeeld om het maken van functieomschrijvingen of het verbeteren van de efficiency. Onze coach komt dan naar het bedrijf om te kijken wat er precies geïmplementeerd moet worden om alle positieve effecten van een cursus volledig te benutten. De coach kan dit zelf uitvoeren of jou /een van de medewerkers ondersteunen op punten waar het nog niet soepel verloopt.

 

Overige cursus informatie

Deze cursus wordt op individuele basis gegeven binnen jouw eigen bedrijf. Hierdoor kunnen we op locatie tips geven hoe zaken beter kunnen worden afgehandeld.

De cursusdag spreken we in overleg af. Daarnaast kun je altijd, tijdens en na de cursus, bij onze cursusbegeleiding terecht voor al je vragen of om zaken nog eens extra te oefenen. Deze diensten zijn eveneens gratis.

Sparringspartner

Heb jij ook behoefte aan een sparringspartner?
Wil je weten wat “Executive coaching” voor jouw bedrijf kan betekenen?
Laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten!

Jacobs & van Rooij is een opleidingscentrum die opleidingen geven waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Je kunt ze daadwerkelijk toepassen in de praktijk met werkelijke resultaten. Dit ook zeker door de opfrisdagen en de persoonlijke begeleiding. Ze volgen je tot in je bedrijf toe. Dit is echt heel bijzonder en erg succesvol.
de Jong
Door mensen beter te begrijpen kun je ze beter inschatten en voorspellen wat ze gaan doen. Hierdoor ben je als persoon sterker en succesvoller in het leven. Ook kan ik makkelijker met lastige/boze klanten omgaan en lopen we zo geen klanten mis.
Reinder vd Wal Widontec

Vertel mij meer,

Ik ontvang graag meer informatie over dit programma.

Of neem direct contact met ons op

Onze beoordeling
9,7