Meer gedaan krijgen in minder tijd

Management coaching | Persoonlijke Effectiviteit

Cursusduur
1 dag
Locatie
Helmond
Vertel mij meer

Persoonlijke Effectiviteit

Komt dit bekend voor? Stapels papieren op je bureau, op boekenplanken, in de kast of op de grond? Je wil meer werk gedaan krijgen op een dag maar je weet niet hoe? Leer hier hoe je snel iets af krijgt en dubbel werk bespaart!

Op onze Persoonlijke Effectiviteit training word je één-op-één gecoacht. Je leert de geheimen en grote voordelen van effectief en efficiënt werken op jouw eigen werkomgeving toe te passen. Met wat je hier leert kunt je jouw werkzaamheden veel efficiënter uitvoeren en win je tijd. Je leert een basis te leggen in jouw werkomgeving om onnodig en overbodig werk te voorkomen of tijdig te signaleren. Na deze cursus ervaar je een maximale productie met een minimum aan verloren inspanningen. En een bevredigend gevoel over het aantal klussen dat je die dag hebt afgerond.

Globale inhoud van de training

  • Het geheim van efficiency;
  • Wat is de cyclus van activiteiten?;
  • Hoe ga je om met jouw eigen werkzaamheden?;
  • Voorkom dubbel werk;
  • De grote tijd- en geldverslinder: onnodig en overbodig werk. Hoe twee derde van het werk hieruit kan bestaan;
  • Organiseren: aansturen in plaats van zelf doen.

Overige cursus informatie

Deze cursus wordt op individuele basis gegeven binnen jouw eigen bedrijf. Hierdoor kunnen we op locatie tips geven hoe zaken effectiever en efficiënter kunnen worden afgehandeld.

De cursusdag spreken we in overleg af. Daarnaast kun je altijd, tijdens en na de cursus, bij onze cursusbegeleiding terecht voor al je vragen of om zaken nog eens extra te oefenen. Deze diensten zijn eveneens gratis.

Wil je ook het maximale uit jouw werkdag halen? Vraag dan wat de coaching ‘Het verhogen van Efficiency’ / ‘Persoonlijke Effectiviteit’ voor jouw bedrijf kan betekenen en laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten!

In deze cursus heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat mensen weten wat hun taken en verantwoordelijkheden zijn. Je leert hoe het komt dat je maar niet door je werk heen komt, iedereen zit aan je te trekken en er komen maar vragen. Nu weet ik waarom! Je krijgt in deze cursus oplossingen voor deze bekende problemen. Gebruik ze, het werkt echt.
Luc Roubroeks Groenmechanisatie Roubroeks
Voordat ik aan deze dag begon, was mijn reactie: hoezo moet ik nog efficiënter worden? Ik ging niet echt enthousiast van start, maar dat heeft de coach vakkundig omgedraaid! Zijn rustige, niet bedreigende aanpak heeft bij mij voor betere controle en rust gezorgd. En ik verwacht ook eerder signalen om uitval te voorkomen. Dus een aanrader 1e klas!

Vertel mij meer,

Ik ontvang graag meer informatie over dit programma.

Of neem direct contact met ons op