Management cursus | Coaching

Teambuilding

Cursusduur
1 dag en een follow up dag
Locatie
Op locatie
Vertel mij meer
  • Is de samenwerking tussen de teamleden niet optimaal?
  • Is er te weinig coördinatie en werkt iedereen op eigen houtje?
  • Wordt er te weinig naar elkaar geluisterd en is er te weinig begrip voor elkaar?
  • Is er geen gezamenlijk doel of is dat niet bekend?
  • Is je team niet echt een team?

Voor wie is ’teambuilding’

‘Teambuilding’ is speciaal ontwikkeld voor directieteams en managementteams die graag de samenwerking en teamgeest willen versterken. Wat bijdraagt aan het behalen van doelen en het verbeteren van de werkomgeving.

Wat is het doel van teambuilding

a) Het scheppen van een team dat niet langer de ballast van vroeger met zich meedraagt en als team de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

Onder ballast van vroeger verstaan we: oud zeer, niet werkbare afspraken, geschonden afspraken, onopgeloste problemen en nooit uitgesproken conflicten.

b) Het scheppen van een team, bestaande uit nieuwe teamleden die nog niet of weinig hebben samengewerkt.

‘Een team is een groep personen die door middel van samenwerking een gezamenlijk doel nastreeft, waarbij de teamleden afhankelijk van elkaar zijn om dit doel te bereiken.
Een team heeft de neiging te willen weten en te weten wat de andere teamleden doen en denken en coördineert activiteiten en plannen aan de hand daarvan. Normaal gesproken kunnen ze het allemaal goed met elkaar vinden.’

Mijn ervaring met Jacobs & van Rooij is positief. Vooral door de manier waarop de leerstof direct moet worden toegepast in de praktijk. Deze oefeningen geven daarmee een goed beeld van hoe de methoden kunnen worden toegepast en ingezet in je bedrijf.
E. vd Mortel GLF Brands
Hier al drie cursussen gevolgd! Ik merk dat ik alles nog steeds goed kan toepassen. Ook gebruik ik wat ik in de vorige cursussen geleerd heb bij de laatste cursus. Zo valt alles als een puzzel in elkaar en kun je alles nog optimaler gebruiken. De begeleiding is zeer goed en erg persoonlijk. Ze nemen altijd de tijd voor je, en dat is het fijne aan dit bedrijf.
Wouter Schoenmakers LMB Antens BVBA

Vertel mij meer,

Ik ontvang graag meer informatie over dit programma.

Of neem direct contact met ons op