Succesverhalen

We kunnen natuurlijk zelf vertellen hoe goed onze cursussen zijn en hoe goed ze aansluiten op de praktijk maar dat laten we liever aan onze klanten over. Wist je dat 75% van de mensen die bij ons een cursus hebben gevolgd terug komen voor een vervolg? Wij halen dan ook veel energie uit de persoonlijke band die we met onze klanten hebben. We zijn trots op de groei die we ze zien maken tijdens de cursus. Dit is het mooiste beroep dat er is; anderen helpen een succesvoller bedrijf te runnen!

 

Filter succesverhalen op cursus:
Deze training leerde mij situaties te confronteren, zowel zakelijk als privé, om zodoende controle te houden over situaties. Het gevoel van overbelasting verdwijnt en maakt plaats voor meer energie.
Dhr. T. Volkers
Je denkt dat je wel weet hoe het allemaal moet qua communicatie en begrijpen waarom mensen reageren zoals ze reageren. Door deze cursus kom je erachter dat het anders in elkaar zit dan je denkt. Het helpt je enorm om een ander te begrijpen en daardoor krijg je veel minder wrijving en irritatie.
Willem Tijssen Batouwe Boomkwekerijen B.V.
Zeer leerzame cursus. Het beter begrijpen van mensen en het herkennen van emoties heeft mij geleerd om beter met mensen om te gaan en gesprekken te voeren.
Glenn Rovers MRB Fijnmetaalbewerking B.V.
De cursusnaam zegt het al. Hoe klanten, monteur etc. beter te begrijpen. Zie het een keer door hun bril en kom met een juist besluit. Met behulp van de ARC driehoek kan ik de hele wereld aan. Mij heeft het geholpen in hoe te leren en problemen te lokaliseren. Bedankt en tot de volgende.
Harold van Dooren VD Elektro
Deze cursus heeft mij de juiste handvaten gegeven hoe met mensen om te gaan in lastige situaties. Het op de juiste manier benaderen van mensen, mensen ook echt begrijpen. Waarom reageert iemand op een bepaalde manier, wat kan ik voor de ander betekenen, wat heeft de ander nodig. Ik communiceer op een beter en prettiger niveau met wederzijds begrip.
Natalie Donkers Widontec BV
Je denkt dat je wel weet hoe het allemaal moet qua communicatie en begrijpen waarom mensen reageren zoals ze reageren. Door deze cursus kom je erachter dat het anders in elkaar zit dan je denkt. Het helpt je enorm om een ander te begrijpen en daardoor krijg je veel minder wrijving en irritatie.
Willem Tijssen Batouwe Boomkwekerijen B.V.
Dankzij deze cursus heb ik geleerd hoe ik bepaalde zaken en personen beter kan begrijpen en kan herkennen. Op deze manier ben ik in staat het mezelf en het bedrijf makkelijker te maken.
Gijs Vogels Slager Vogels
Hele mooie interessante en vooral leerzame cursus. Je komt meer te weten over hoe de mens nu daadwerkelijk in elkaar zit. En daarbij hele fijne tools voorop de werkvloer, waardoor je situaties makkelijker aan kan pakken en het jezelf meer rust geeft. Echt een aanrader.
Nick Saucecompany B.V.
De cursus is mij heel goed bevallen. Heeft voldaan aan mijn doelstelling om gereedschappen te krijgen om mensen beter te gaan begrijpen. De cursus is innovatief en heeft een goede balans tussen zelfstudie (op locatie). Met professionele individuele begeleiding. Met name de ‘doe’ opdrachten werkte erg verhelderend.
Fred Hendriks
Door de training ben ik in staat om bij de ondernemingen van mijn klanten beter en sneller te signaleren dat de efficiency onvoldoende is. Vervolgens kan ik samen met de ondernemer de werkelijke oorzaken achterhalen en weet de ondernemer hoe hij dit aan kan pakken.
Toon Verstegen De Controller
Extra mogelijkheden geleerd om collega’s efficiënter te laten werken. Handige tips die je dagelijks kunt gebruiken. Inefficiëntie binnen het bedrijf wordt d.m.v. deze cursus snel duidelijk en gemakkelijker op te lossen.
Piet Yntema Ufkes Greentec B.V.
Door het doen van deze cursus heb ik geleerd te herkennen waar zaken, door verkeerde communicatie, fout lopen en er ruis (def-t) ontstaat. Door het herkennen kan ik het direct aanpakken en voorkomen. Ik weet wat op mijn bordje hoort en wat bij anderen hoort en zo werken we. Verder pak ik aan en werk het af.
Toon Antens L.M.B. Antens & Rijsbosch B.V.
Ik ben me nu bewust van het onbewuste en ik heb een duidelijke VISIE gekregen!
Egbert Wingens E-wings ICT
Ik ben me nu bewust van afhaakmomenten en ik kan dit toepassen bij de klant. Met name heb ik inzicht in wat er gebeurd bij het ontbreken van massa, te steile groeicurve en het verborgen woord. Ik heb meer inzicht en handvaten gekregen op welke de DEV-t is te voorkomen. Bewustwording van het effect van het ontbreken van een organiseerbord binnen E-Wings ICT maar ook met betrekking tot het ontbreken van een handleiding mbt het systeem. Ook dit leidt tot onnodige communicatie, ruis en chaos. Ik ben me nu bewust van de actiecyclus.
Bernadet van Laak E-wings ICT
Met de vaardigheden die ik opgedaan heb tijdens deze cursus ben ik in staat om meer grip te krijgen op:
1. Er op toezien dat activiteiten uitgevoerd worden door medewerkers die daarvoor verantwoordelijk zijn. Kortom; voorkomen dat ik alle zaken ga afwerken die niet thuishoren bij mij.
2. Het op de juiste manier routeren geeft voldoende tijd om divisies te controleren en waar nodig de juiste opdrachten verstrekken ter verbetering van bedrijf en medewerkers.
3. Er is voldoende tijd om er te zijn waar dat echt nodig en gewenst is.
Bram Raaijmakers
Ik heb geleerd beter naar situaties te kijken. Zodoende kan ik gesprekken beter voeren en begripvol reageren. Ik sta nu meer open voor anderen.
Rajko de Hoon
Het belangrijkste dat ik heb geleerd is het snel signaleren van onnodig verkeer en vervolgens de juiste handelingen uitvoeren of efficiënter te worden als organisatie.
B Raaijmakers
Mijn ervaring met Jacobs & van Rooij is positief. Vooral door de manier waarop de leerstof direct moet worden toegepast in de praktijk. Deze oefeningen geven daarmee een goed beeld van hoe de methoden kunnen worden toegepast en ingezet in je bedrijf.
E. vd Mortel GLF Brands
Vooral de laatste trainingsdag hebben we flink geoefend met herkennen en behandelen/negeren van commentaar en originaties. Ik ben gelukkig niet gespaard door jou en je collega. Mijn irritaties werden vaak zichtbaar en ik ging niet altijd goed in op originaties of kapte ze te snel af. Deze communicatie cyclussen probeer ik sindsdien te oefenen en het werpt al zijn vruchten af. Het belangrijkste voor mij is om zoveel mogelijk oorzaak te zijn i.p.v. het effect. Hierdoor hou ik controle over mijn projecten en de tijd die ik dagelijks aan mijn bedrijf besteed.
Je krijgt de handvaten om op een juiste en goede manier te communiceren, en hoe je het in de praktijk toe moet passen. En een belangrijk ding wat je leert is hoe je rust moet creëren in je hoofd.
Jan Reuser Rti Reuser technische installaties
Door de cursus kan ik beter omgaan met afleiding. Dat kan ik gemakkelijk negeren. Daarnaast gaat communiceren met personen waar de communicatie vooraf moeilijk was, een stuk beter en gemakkelijker. Door de juiste handvaten te krijgen uit de cursus gaat niet alleen communiceren maar ook veel andere aspecten van het leven makkelijker.
Jeroen van Tuijl Havantec Food Equipment
Deze cursus is een eye opener voor iedereen die met communicatie verder wil komen in het leven. Ik heb het begrip ARC direct kunnen toepassen. Tijdens gesprekken bewaar ik voortaan de rust en luister ik beter dan voorheen. Ik kan door deze cursus gesprekken sturen naar mijn hand en informatie verkrijgen van mensen dmv toepassing van de oefeningen.
Julian Vlemmings Ratatouille Restaurants
Na deze cursus heb ik ervaren dat ik met vol vertrouwen doelgericht kan communiceren. Mijn volledige aandacht kan geven op momenten dat het nodig is. Voor mij goed toepasbaar zowel zakelijk als privé.
Janneke vd Peijl Van der Peijl Tuinplanten
Door deze cursus ben ik beter gaan luisteren naar gesprekspartners en zelf minder gaan praten. Dit heeft als gevolg dat je meer te weten komt over personen en situaties en ook waardering hiervoor terug krijgt. Dat is een absolute meerwaarde die je dagelijks kunt gebruiken en je rust geeft.
Wilbert van Uden
Jacobs en van Rooij heeft vriendelijke en getrainde mensen die goed zijn in het begeleiden van de door mij gevolgde cursus. De uitleg die we bij elke oefening kregen werd goed uitgelegd zodat ik en mijn cursuspartner het goed begrepen.
John Lommen Equalizer
Beter inzicht gekregen in de achtergrond van leidinggeven. Begrijpen van de do's en don'ts. Op één lijn brengen binnen het bedrijf van de aansturing van personeel en hoe er voor te zorgen dat de organisatie hiervan vlekkeloos verloopt.
Frank Coenders Frank Coenders Kwekerijen B.V.
Met de handvaten die ik meegekregen heb uit deze cursus lukt het een stuk beter om mensen te bewegen en het werk gedaan te krijgen. Hierdoor heb ik zelf meer ruimte voor andere werkzaamheden gekregen.
Roy van den Akker Van Santvoort Enovatieve Installaties
Deze cursus zorgt voor handvatten voor jezelf en je mensen. Op een verantwoorde manier je personeel meer verantwoordelijkheden laten nemen en op die manier meer tevreden en betrokken mensen opleiden. Er wordt geleerd om duidelijke schriftelijke instructies te geven die bijdragen aan het leveren van hogere kwaliteit, minder onnodige vragen en minder faalkosten! Kortom: structuur brengen in je bedrijf.
Frans-Jan Teurlincx Lux Cernit Groenprojecten
Zorgen dat dingen gedaan worden. Met behulp van de cursus heb je betere handvaten om alles tot een succesvol einde te brengen.
Jeroen Huijs Tielen Groenten B.V.
Door het volgen van de cursus Succesvol Leiderschap heb ik concrete handvaten en tools gekregen om nieuwe en bestaande personeelsleden te coachen, begeleiden en ontwikkelen om samen als team resultaten te behalen. Dankzij de cursus heb ik al meerdere taken succesvol kunnen delegeren, waardoor mijn teamleden meer verantwoordelijkheid nemen en ik meer tijd heb om iedereen te begeleiden.
Willem van der Heijden Jos Kanters Groenvoorzieningen BV
De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik makkelijker werk uit handen geef en wat meer bezig ben met dat het personeel het werk gedaan krijgt wat ik voorbereid. Voor mijzelf geeft dat ruimte om meer aan ons bedrijf te werken. En het personeel heeft een prettige werksfeer waar ze verantwoordelijkheid hebben.
Gijs vogels Slager Vogels
Hier al drie cursussen gevolgd! Ik merk dat ik alles nog steeds goed kan toepassen. Ook gebruik ik wat ik in de vorige cursussen geleerd heb bij de laatste cursus. Zo valt alles als een puzzel in elkaar en kun je alles nog optimaler gebruiken. De begeleiding is zeer goed en erg persoonlijk. Ze nemen altijd de tijd voor je, en dat is het fijne aan dit bedrijf.
Wouter Schoenmakers LMB Antens BVBA
Nu al de 3e cursus die ik hier gevolgd heb. Kan niets anders zeggen als dat het zeker aan te bevelen is. Ik kan echt iets met deze cursussen. Deze cursus is wel de basis van alles! Het brengt je heel veel! Zonde als je er geen gebruik van maakt.
Ellen Adriaanse - v/d Ven
Door de cursus Succesvol Leidinggeven kan ik beter delegeren en houd ik meer tijd over voor andere taken. Het geven van opdrachten gaat ook efficiënter en duidelijker. Dit is fijn voor mij maar ook voor de rest van het personeel.
Reinder van der Wal Widontec B.V.
Een cursus die (te ondernemen) acties onderbouwd met theorie. Heel nuttig en goed toepasbaar. Het gaat mij veel opleveren en heeft me tijdens de cursus ook al meer overzicht gegeven. Een aanrader voor iedere leidinggevende.
Maaike Franken
Machtig mooi om zo snel resultaat te zien: slechts paar weken!
Ronald van Gils
Bijna alle situaties kom ik in m’n dagelijks werk continu tegen. Voor veel van deze werkzaamheden heb ik door de tools uit de cursus meer structuur gekregen om m’n werk als leidinggevende makkelijker en beter te kunnen uitvoeren. Super!
Jos van Schijndel
Ik had al de nodige voorkennis van de toonschaal. Maar kwam nu tot de ontdekking dat ik er in de praktijk heel veel mee kan doen, onvoorstelbaar! Ik
vond dit een zeer interessante workshop op een zeer leuke en duidelijke manier gepresenteerd.
Gerard Jansen
Goede duidelijke structuur in productie en organisatie gekregen waarbij ieder zijn taak en verantwoordelijkheid kent en neemt. Wat positief bijdraagt aan het eindresultaat.
Stefan Smets Staal Techniek Smets B.V.
Duidelijk gedreven trainers met tomeloze inzet om het organiseren en functioneren van het bedrijf duidelijker te krijgen. Ook om duidelijkere omschrijvingen te krijgen voor de verantwoordelijken van bepaalde functies en wat er van hen verwacht mag worden.
Eric van Oss Greenmax
Doordat ik hier de cursussen Communicatie en Succesvol Leidinggeven heb gevolgd is het voor mij veel eenvoudiger om met collega's goed te communiceren en ze aan te sturen. De begeleiding stond altijd voor ons klaar en ook hierdoor heb ik veel geleerd.
Rob Verkuijlen
Erg goed, duidelijk en goed opgeleid personeel. Ze denken mee met de ondernemer.
J. v Kemenade Groenprojecten
Deze cursus is al heel snel toepasbaar zodat je direct resultaat boekt.
Ellen Adriaanse vd ven Sanidrome
Na toch al 5 cursussen te hebben gevolgd bij Jacobs & van Rooij ben ik als ondernemer en mens sterker geworden op veel fronten. Door deze cursus heb ik goede handgrepen gekregen om mijn doelen te bereiken. Ook mijn medewerkers gaan hier plezier van krijgen.
Jan Berkvens Jan Berkvens Electro World B.V.
In deze cursus heb ik geleerd op welke wijze het doel van een organisatie ook daadwerkelijk kan worden gerealiseerd. De besturingsschaal is het gereedschap dat zorgt voor de samenhang, betrokkenheid en samenwerking in de gehele organisatie. Hierdoor werkt iedereen op dezelfde wijze op ieders eigen niveau aan de realisatie van het doel.
Toon Verstegen De Controller
Vaak worden er plannen bedacht die om een bepaalde reden niet worden uitgevoerd. In deze cursus leer je om een realistisch doel te bepalen. Je gaat plannen bedenken om het doel te bereiken. Omdat hier goed over nagedacht is bereik je ook het doel.
Martijn van Ommeren Intracoat B.V.
Deze cursus geeft de duidelijkheid om je doelen en plannen te verwezenlijken.
Peter Bogte Vapo Techniek B.V.
Door deze cursus worden strategische ideeën en doelen omgezet in activiteiten voor de dagelijkse praktijk.
Martijn van Vroonhoven
Door deze cursus is mij duidelijk geworden waarom in het verleden mijn doelen niet bereikt werden. Met de technologie van deze cursus toe te passen ben ik ervan overtuigd dat ik doelen die ik stel in de toekomst ga realiseren, zowel zakelijk als privé.
Mark Jacobs
Door deze cursus beschik ik over de juiste vaardigheden om gestelde doelen op een goed georganiseerde manier te bereiken. Door deze technologie kan op meer effectieve wijze succes geboekt worden. Werken met de besturingsschaal en duidelijke programma's geeft hogere leidinggevenden meer rust en inzicht!
Bram Raaijmakers
Ik heb beter geleerd om een plan te maken om een doel te verwezenlijken.
Jan Goorts Kwekerij Goorts B.V.
De cursus 'Bedrijfsanalyse' is er een die heel erg goed toe te passen is in elk bedrijf en welke ook altijd toegepast zou moeten worden. De cursus is helder en duidelijk en ontzettend nuttig!
Toon Antens LMB Rijsbosch BV
Het kunnen inzien van grafieken om te kunnen zien hoe de resultaten zijn in ons bedrijf. Om hierin de formules toe te passen om eventueel te kunnen groeien en te kunnen sturen waar nodig.
Bas van den Heuvel Straalbedrijf Boxtel B.V.
Door deze cursus beschik ik over de juiste kennis en vaardigheden om gestelde doelen beter te structureren en eenvoudiger te realiseren. De technologie stelt me echt in staat om snel grip te krijgen op situaties en omstandigheden. De weg naar de sleutel tot de echte oplossing en veel sneller binnen handbereik.
Bram Raaijmakers
Met deze cursus kunnen we de productie meten in de breedste zin van het woord, iedereen komt aan bod. Hierdoor zal iederen op scherp staan en blijven staan, wat het bedrijf maar ook de medewerkers ten goede komt.
Ruud v/d Sanden
Na het volgen van deze cursus heb ik het gereedschap om op een snelle en eenvoudige manier onze resultaten te meten, te controleren en waar nodig te verbeteren. Dit gaat helderheid geven aan iedereen die betrokken is bij ons bedrijf en moet een stimulans geven voor iedereen om de resultaten te verbeteren. Het was voor mij een pittige maar leerzame cursus.
Jack Hannen Hoveniersbedrijf
Duidelijke cursus waar ik zeker meer grip ga krijgen op de processen. Door middel van grafieken een goed beeld ga krijgen en door middel van de formules het een beter traject in kan zetten.
T. Swaans
Perfecte cursus voor de juiste analyse van de toestand waarin een bedrijf zich bevind en het zetten van stappen tot verbetering. Hiermee bouw je continuïteit voor het bedrijf in. De cursus heeft mij veel geleerd hoe ik dit ga toepassen bij bedrijven waar ik als financieel controller werkzaam ben. Het is direct toepasbaar en ik ben als deskundige verder gegroeid.
Toon Verstegen
Deze cursus heeft mij duidelijkheid gegeven in hoe de verschillende situaties aangepakt moeten worden. Vanuit een grafiek te beoordelen en daarna de juiste stappen te nemen om een verbeterend resultaat te boeken.
John Thijssen Manders Automation B.V.
Een bedrijf / opleider met een zeer professioneel karakter, maar ook een zeer persoonlijke aanpak. Ze weten je naar grotere hoogte te brengen ook al moet het uit je tenen komen. Mijn hartelijke dank voor jullie inzet.
Frank Borsje
Ik ben naast een aantal voor de hand liggende zaken, veel te weten gekomen over onnodig verkeer binnen de organisatie. Nu dat je het weet ben je er ook alert op en kun je er op ingrijpen/bijsturen. Heel nuttig geweest!
Simon Sants Jasno Shutters B.V.
Door deze cursus is me duidelijk geworden wat het is dat bepaalde handelingen in het verkoopproces wel en niet werken. De oefeningen zijn zeer effectief en stellen me in staat om alles met voldoende vertrouwen in de praktijk toe te passen. Met succes.
Toon Antens LMB Antens BVBA
Door deze training ben ik meer in staat om ook de complexere handels niet uit de weg te gaan. Ik ben hierdoor ook zelfverzekerder in mijn manier van handelen wat me uiteindelijk meer handel opbrengt en succesvoller maakt.
Koen Verhaegen LMB Antens BVBA
Met deze cursus heb ik geleerd hoe ik de klant optimaal van dienst kan zijn en op de juiste manier de klant oprecht kan helpen. Zeer leerzaam en zowel voor jezelf als voor de klant een meerwaarde!
Willem van Spelden Van Spelden Industrial Cleaning Equipment
Het was in het begin wel even zoeken. Ze hebben namelijk een andere manier van trainen, dan ik gewend ben. Maar het werkt zeer goed. Ze zijn erg individueel bezig en geven 1 op 1 aandacht waar dit nodig is. Ik had niet verwacht dat dit zo goed zou werken!
Ted Verschuren
Nu heb ik eindelijk een goede ‘gereedschapskist’ om te verkopen! Het is niet te geloven maar het cursusgeld is tijdens de cursus al terugverdiend! Ik weet zeker dat het alleen maar succesvoller wordt in de toekomst!
Jacobs & van Rooij is een professioneel opleidingsinstituut met ervaren cursus begeleiders die hun tijd nemen om alles helder en duidelijk te krijgen. er worden duidelijke ' tools' meegegeven om beter te communiceren en leiding te geven. Ik beveel Jacobs & van Rooij van harte aan.
Jan willem Staadegaard
Derde cursus die ik bij Jacobs & van Rooij gedaan heb. Alle cursussen kun je direct in de praktijk toepassen. Het sluit uitermate goed aan. Ik ben zeer tevreden over Jacobs & van Rooij.
Rob Bouten Dorssers Verbouwingen
Door deze cursus te doen heb ik nu de middelen om de werkelijke reden van situaties te achterhalen. Eigenlijk is het heel simpel om uit te vinden wat er aan de hand is en dat dan aan te pakken zodat de situatie verbetert. Een onderzoek is iets wat je vaak kunt doen en wanneer je even doorzet dan zal je uitvinden waarom iets niet goed loopt of waarom iets juist wel heel goed loopt.
JM
De cursus Analyseren van situaties is zeer doelgericht en met voldoende aandacht. De training helpt mij mijn bedrijf beter aan te sturen. Ook gaat het samenwerken in het bedrijf stukken beter!
Fred Wennekes
Een zeer nuttige cursus om het juiste waarom te achterhalen. Als je die eenmaal gevonden en aangepakt hebt gaan de statistieken meteen omhoog. Vooral baseren op feiten in plaats van ontbrekende zaken zelf invullen.
Simon Sants Jasno Shutters B.V.
Deze cursus heeft mij geleerd om een probleemsituatie stap voor stap te onderzoeken om tot de werkelijke oorzaak door te dringen. Hierdoor ben ik in staat om de juiste maatregelen te nemen en om dergelijke situaties op te lossen.
John Thijssen Manders Automation B.V.
Veel leermomenten gehad en veel tools gekregen die ik kan toepassen binnen het bedrijf. Je leert hoe belangrijk het is om op een goede manier leiding te geven. Dit geeft ontzettend veel verduidelijking voor iedereen binnen je organisatie.
Bert van Kilsdonk
Deze cursus heeft mij als directeur rust gegeven. Duidelijkheid en een hou vast om dingen te realiseren. De organisatie is er efficiënter door gaan werken en we hebben veel minder verstoring in de productie. Nu kunnen we ons richten op de groei.
Frank van Maasakkers
Met deze cursus heb ik de kennis gekregen die nodig is bij het opzetten van een goede organisatie binnen mijn bedrijf. Ik ben nu instaat om veranderingen door te gaan voeren welke zullen bijdragen aan een hoger rendement van mijn bedrijf. Bedankt.
Mark Jacobs
Deze cursus is wat ik nodig had om een stabiele organisatie neer te zetten. Hiermee kan ik de groei van mijn bedrijf voortzetten en de doelstellingen efficiënter behalen. Absoluut een aanrader!
Willem Donkers Widontec B.V.
De studiemethode sluit uitstekend aan bij ijn behoefte aan een praktische cursus. De combinatie van theorie en praktijk, en dat op je eigen tempo, en de directe toepasbaarheid in je dagelijkse werk maakt de cursus zeer effectief.
Wouter van den Oever
Deze cursus is op sommige vlakken een eye opener geweest. Belangrijk zijn de tools die ik nu heb om mensen beter te beoordelen om ze ook beter te begrijpen, gesprekken een beter resultaat zullen hebben en problemen beter aangepakt kunnen worden.
Dennis Sommerdijk HVR Show Equipment
Heel veel geleerd tijdens deze cursus. Ik zie dat het daadwerkelijk helpt en resultaat heeft. Ook ben ik mezelf en anderen beter gaan begrijpen. Hier ga ik zeker veel plezier en profijt van hebben zowel zakelijk als privé.
Anja Peelen
Prettig bedrijf met enthousiaste medewerkers. Het herhalen van de oefeningen en de tussentijdse tips dragen bij aan het worden van een gewoonte, zodat het goed toepasbaar is in het dagelijkse leven. Het steeds terugpakken op de afgelopen weken draagt bij aan een hogere bewustwording.
Naomi Maas
Deze cursus heeft mij echt enorm geholpen en gaat mij in de toekomst ook erg goed helpen in het doen van goede communicatie zoals ik dat zelf graag wil. Ik sta er nu en confronteer mijzelf ook met lastige zaken. Deze cursus heeft mij super geholpen!
de Jong
Door mensen beter te begrijpen kun je ze beter inschatten en voorspellen wat ze gaan doen. Hierdoor ben je als persoon sterker en succesvoller in het leven. Ook kan ik makkelijker met lastige/boze klanten omgaan en lopen we zo geen klanten mis.
Reinder vd Wal Widontec
Ik vind de cursus zeer leerzaam voor mij. Door mijn geringe basisopleiding miste ik de basisgegevens van het leidinggeven. Door deze cursus kijk ik nu anders naar mijn bedrijf en ga ik mijn organisatie beter op papier zetten.
Toine Brock Succesvol Leiderschap
Door de geleerde technieken toe te passen in mijn bedrijf zie ik dat medewerkers beter bewust zijn van hun ’product’ en hierdoor ook beter hun best doen om een zo hoog mogelijke kwaliteit en kwantiteit te krijgen. Door een goede organisatie krijg ik zelf meer tijd om mijn eigen werk te doen terwijl de productiviteit van mijn medewerkers stijgt.
Ger Franzen
Voordat ik aan deze dag begon, was mijn reactie: hoezo moet ik nog efficiënter worden? Ik ging niet echt enthousiast van start, maar dat heeft de coach vakkundig omgedraaid! Zijn rustige, niet bedreigende aanpak heeft bij mij voor betere controle en rust gezorgd. En ik verwacht ook eerder signalen om uitval te voorkomen. Dus een aanrader 1e klas!
Een hele kluif een dergelijk Org.bord, maar het geeft veel inzicht in hoe de productie moet stromen. Door structuur krijg je betrokkenheid, duidelijkheid en verantwoordelijkheid van medewerkers, dat verkort mijn taak, dat geeft mij tijd voor meer belangrijkere zaken. Wederom een zeer nuttig stukje kennis voor de ondernemer.
Jos Vos Vos Bouwbedrijf BV
De training heeft aanleiding gegeven de relaties in verschillende doelgroepen in te delen, waardoor er per doelgroep d.m.v. buttons onderzoek gedaan kan worden naar de behoeften van iedere groep apart, waardoor een betere inspeling in de veranderingen in de markt mogelijk is.
G. de Horde
In deze cursus heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat mensen weten wat hun taken en verantwoordelijkheden zijn. Je leert hoe het komt dat je maar niet door je werk heen komt, iedereen zit aan je te trekken en er komen maar vragen. Nu weet ik waarom! Je krijgt in deze cursus oplossingen voor deze bekende problemen. Gebruik ze, het werkt echt.
Luc Roubroeks Groenmechanisatie Roubroeks
Door deze cursus te doen heb ik nu de middelen om de werkelijke reden van situaties te achterhalen. Eigenlijk is het heel simpel om uit te vinden wat er aan de hand is en dat dan aan te pakken zodat de situatie verbetert. Een onderzoek is iets wat je vaak kunt doen en wanneer je even doorzet dan zal je uitvinden waarom iets niet goed loopt of waarom iets juist wel heel goed loopt.
JM
Doelstelling vooraf: mij gereedschappen /methodiek eigen te maken om tot een gefundeerd, uitvoerbaar en beheersbaar strategisch plan te komen voor mijn bedrijf met daarin de uitwerking in “hapklare” brokken. Deze doelstelling is gerealiseerd! De combinatie lezen-zelfwerkzaamheid-begeleiding werkt effectief. De toepasbaarheid is hoog.
J. de Rooij
Ik kan nu goed inschatten in welke conditie een statistiek zit en weet hoe ik hiermee om moet gaan. Hier hoop ik mee nog makkelijker mijn bedrijf te kunnen sturen.
Paul Kanters Jos Kanters Groenvoorziening
Ik kan na het volgen van deze cursus op een hele eenvoudige en snelle manier onze resultaten meten, controleren en verbeteren. Dit geeft helderheid aan iedereen die is betrokken bij het bedrijf en stimuleert ook iedereen om de resultaten naar een nog hoger niveau te brengen. Een aanrader voor elke ondernemer!
H. van der Steen Van der Steen Van Breugel B.V.
Uitstekende cursussen, goed opgezet met heel veel dingen die direct in de praktijk kunnen worden gebracht. De vele praktijkoefeningen stimuleren ook dat je direct gebruikt wat je geleerd hebt. Je ziet direct resultaat en anderen zien dat ook. Dit is een cursus die praktisch gezien groot positief effect heeft op je functioneren.
Helmi de Backer
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV
Jacobs & van Rooij is een opleidingscentrum die opleidingen geven waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Je kunt ze daadwerkelijk toepassen in de praktijk met werkelijke resultaten. Dit ook zeker door de opfrisdagen en de persoonlijke begeleiding. Ze volgen je tot in je bedrijf toe. Dit is echt heel bijzonder en erg succesvol.
de Jong
Een zeer betrokken en succesvolle manier van overdracht van informatie. De theorie wordt goed beschreven en toegelicht om dit in de praktijk toe te gaan passen binnen het bedrijf. Een absolute aanrader!
Marc van der Avoird Van der Avoird Trayplant
Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Onze beoordeling
9,7