Succesverhalen

We kunnen natuurlijk zelf vertellen hoe goed onze cursussen zijn en hoe goed ze aansluiten op de praktijk maar dat laten we liever aan onze klanten over. Wist je dat 75% van de mensen die bij ons een cursus hebben gevolgd terug komen voor een vervolg? Wij halen dan ook veel energie uit de persoonlijke band die we met onze klanten hebben. We zijn trots op de groei die we ze zien maken tijdens de cursus. Dit is het mooiste beroep dat er is; anderen helpen een succesvoller bedrijf te runnen!

 

Filter succesverhalen op cursus:
De cursus is mij heel goed bevallen. Heeft voldaan aan mijn doelstelling om gereedschappen te krijgen om mensen beter te gaan begrijpen. De cursus is innovatief en heeft een goede balans tussen zelfstudie (op locatie). Met professionele individuele begeleiding. Met name de ‘doe’ opdrachten werkte erg verhelderend.
Fred Hendriks
Ik ben me nu bewust van het onbewuste en ik heb een duidelijke VISIE gekregen!
Egbert Wingens E-wings ICT
Ik ben me nu bewust van afhaakmomenten en ik kan dit toepassen bij de klant. Met name heb ik inzicht in wat er gebeurd bij het ontbreken van massa, te steile groeicurve en het verborgen woord. Ik heb meer inzicht en handvaten gekregen op welke de DEV-t is te voorkomen. Bewustwording van het effect van het ontbreken van een organiseerbord binnen E-Wings ICT maar ook met betrekking tot het ontbreken van een handleiding mbt het systeem. Ook dit leidt tot onnodige communicatie, ruis en chaos. Ik ben me nu bewust van de actiecyclus.
Bernadet van Laak E-wings ICT
Met de vaardigheden die ik opgedaan heb tijdens deze cursus ben ik in staat om meer grip te krijgen op:
1. Er op toezien dat activiteiten uitgevoerd worden door medewerkers die daarvoor verantwoordelijk zijn. Kortom; voorkomen dat ik alle zaken ga afwerken die niet thuishoren bij mij.
2. Het op de juiste manier routeren geeft voldoende tijd om divisies te controleren en waar nodig de juiste opdrachten verstrekken ter verbetering van bedrijf en medewerkers.
3. Er is voldoende tijd om er te zijn waar dat echt nodig en gewenst is.
Bram Raaijmakers Jasno Shutters B.V.
Het belangrijkste dat ik heb geleerd is het snel signaleren van onnodig verkeer en vervolgens de juiste handelingen uitvoeren of efficiënter te worden als organisatie.
B Raaijmakers Jasno Shutters B.V.
Mijn ervaring met Jacobs & van Rooij is positief. Vooral door de manier waarop de leerstof direct moet worden toegepast in de praktijk. Deze oefeningen geven daarmee een goed beeld van hoe de methoden kunnen worden toegepast en ingezet in je bedrijf.
E. vd Mortel GLF Brands
Door deze cursus ben ik beter gaan luisteren naar gesprekspartners en zelf minder gaan praten. Dit heeft als gevolg dat je meer te weten komt over personen en situaties en ook waardering hiervoor terug krijgt. Dat is een absolute meerwaarde die je dagelijks kunt gebruiken en je rust geeft.
Wilbert van Uden Uden Bekx
Jacobs en van Rooij heeft vriendelijke en getrainde mensen die goed zijn in het begeleiden van de door mij gevolgde cursus. De uitleg die we bij elke oefening kregen werd goed uitgelegd zodat ik en mijn cursuspartner het goed begrepen.
John Lommen Equalizer
Nu al de 3e cursus die ik hier gevolgd heb. Kan niets anders zeggen als dat het zeker aan te bevelen is. Ik kan echt iets met deze cursussen. Deze cursus is wel de basis van alles! Het brengt je heel veel! Zonde als je er geen gebruik van maakt.
Ellen Adriaanse - v/d Ven
Bijna alle situaties kom ik in m’n dagelijks werk continu tegen. Voor veel van deze werkzaamheden heb ik door de tools uit de cursus meer structuur gekregen om m’n werk als leidinggevende makkelijker en beter te kunnen uitvoeren. Super!
Jos van Schijndel Elektro van Santvoort B.V.
Ik had al de nodige voorkennis van de toonschaal. Maar kwam nu tot de ontdekking dat ik er in de praktijk heel veel mee kan doen, onvoorstelbaar! Ik
vond dit een zeer interessante workshop op een zeer leuke en duidelijke manier gepresenteerd.
Gerard Jansen JRP
Duidelijk gedreven trainers met tomeloze inzet om het organiseren en functioneren van het bedrijf duidelijker te krijgen. Ook om duidelijkere omschrijvingen te krijgen voor de verantwoordelijken van bepaalde functies en wat er van hen verwacht mag worden.
Eric van Oss Greenmax
Doordat ik hier de cursussen Communicatie en Succesvol Leidinggeven heb gevolgd is het voor mij veel eenvoudiger om met collega's goed te communiceren en ze aan te sturen. De begeleiding stond altijd voor ons klaar en ook hierdoor heb ik veel geleerd.
Rob Verkuijlen Widontec BV
Erg goed, duidelijk en goed opgeleid personeel. Ze denken mee met de ondernemer.
J. v Kemenade Groenprojecten
Deze cursus is al heel snel toepasbaar zodat je direct resultaat boekt.
Ellen Adriaanse vd ven Sanidrome
Na toch al 5 cursussen te hebben gevolgd bij Jacobs & van Rooij ben ik als ondernemer en mens sterker geworden op veel fronten. Door deze cursus heb ik goede handgrepen gekregen om mijn doelen te bereiken. Ook mijn medewerkers gaan hier plezier van krijgen.
Jan Berkvens Jan Berkvens Electro World B.V.
Deze cursus heeft mij duidelijkheid gegeven in hoe de verschillende situaties aangepakt moeten worden. Vanuit een grafiek te beoordelen en daarna de juiste stappen te nemen om een verbeterend resultaat te boeken.
John Thijssen Manders Automation B.V.
Ik kan na het volgen van deze cursus op een hele eenvoudige en snelle manier onze resultaten meten, controleren en verbeteren. Dit geeft helderheid aan iedereen en stimuleert ook iedereen om de resultaten naar een nog hoger niveau te brengen. Een aanrader voor elke ondernemer.
Hans van der Steen Van der Steen Van Breugel B.V.
Een bedrijf / opleider met een zeer professioneel karakter, maar ook een zeer persoonlijke aanpak. Ze weten je naar grotere hoogte te brengen ook al moet het uit je tenen komen. Mijn hartelijke dank voor jullie inzet.
Frank Borsje
Ik ben naast een aantal voor de hand liggende zaken, veel te weten gekomen over onnodig verkeer binnen de organisatie. Nu dat je het weet ben je er ook alert op en kun je er op ingrijpen/bijsturen. Heel nuttig geweest!
Simon Sants Jasno Shutters B.V.
Het was in het begin wel even zoeken. Ze hebben namelijk een andere manier van trainen, dan ik gewend ben. Maar het werkt zeer goed. Ze zijn erg individueel bezig en geven 1 op 1 aandacht waar dit nodig is. Ik had niet verwacht dat dit zo goed zou werken!
Ted Verschuren
Nu heb ik eindelijk een goede ‘gereedschapskist’ om te verkopen! Het is niet te geloven maar het cursusgeld is tijdens de cursus al terugverdiend! Ik weet zeker dat het alleen maar succesvoller wordt in de toekomst!
Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie. Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Jacobs & van Rooij is een professioneel opleidingsinstituut met ervaren cursus begeleiders die hun tijd nemen om alles helder en duidelijk te krijgen. er worden duidelijke ' tools' meegegeven om beter te communiceren en leiding te geven. Ik beveel Jacobs & van Rooij van harte aan.
Jan willem Staadegaard Staad
Derde cursus die ik bij Jacobs & van Rooij gedaan heb. Alle cursussen kun je direct in de praktijk toepassen. Het sluit uitermate goed aan. Ik ben zeer tevreden over Jacobs & van Rooij.
Rob Bouten Dorssers Verbouwingen
Door deze cursus te doen heb ik nu de middelen om de werkelijke reden van situaties te achterhalen. Eigenlijk is het heel simpel om uit te vinden wat er aan de hand is en dat dan aan te pakken zodat de situatie verbetert. Een onderzoek is iets wat je vaak kunt doen en wanneer je even doorzet dan zal je uitvinden waarom iets niet goed loopt of waarom iets juist wel heel goed loopt.
JM
De cursus Analyseren van situaties is zeer doelgericht en met voldoende aandacht. De training helpt mij mijn bedrijf beter aan te sturen. Ook gaat het samenwerken in het bedrijf stukken beter!
Fred Wennekes Welding support
Een zeer nuttige cursus om het juiste waarom te achterhalen. Als je die eenmaal gevonden en aangepakt hebt gaan de statistieken meteen omhoog. Vooral baseren op feiten in plaats van ontbrekende zaken zelf invullen.
Simon Sants Jasno Shutters B.V.
Deze cursus heeft mij geleerd om een probleemsituatie stap voor stap te onderzoeken om tot de werkelijke oorzaak door te dringen. Hierdoor ben ik in staat om de juiste maatregelen te nemen en om dergelijke situaties op te lossen.
John Thijssen Manders Automation B.V.
Veel leermomenten gehad en veel tools gekregen die ik kan toepassen binnen het bedrijf. Je leert hoe belangrijk het is om op een goede manier leiding te geven. Dit geeft ontzettend veel verduidelijking voor iedereen binnen je organisatie.
Bert van Kilsdonk Kanters B.V.
Deze cursus heeft mij als directeur rust gegeven. Duidelijkheid en een hou vast om dingen te realiseren. De organisatie is er efficiënter door gaan werken en we hebben veel minder verstoring in de productie. Nu kunnen we ons richten op de groei.
Frank van Maasakkers VerAutomation B.V
Met deze cursus heb ik de kennis gekregen die nodig is bij het opzetten van een goede organisatie binnen mijn bedrijf. Ik ben nu instaat om veranderingen door te gaan voeren welke zullen bijdragen aan een hoger rendement van mijn bedrijf. Bedankt.
Mark Jacobs Trailer Parts Veghel B.V.
Deze cursus is wat ik nodig had om een stabiele organisatie neer te zetten. Hiermee kan ik de groei van mijn bedrijf voortzetten en de doelstellingen efficiënter behalen. Absoluut een aanrader!
Willem Donkers Widontec B.V.
De studiemethode sluit uitstekend aan bij ijn behoefte aan een praktische cursus. De combinatie van theorie en praktijk, en dat op je eigen tempo, en de directe toepasbaarheid in je dagelijkse werk maakt de cursus zeer effectief.
Wouter van den Oever
Deze cursus is op sommige vlakken een eye opener geweest. Belangrijk zijn de tools die ik nu heb om mensen beter te beoordelen om ze ook beter te begrijpen, gesprekken een beter resultaat zullen hebben en problemen beter aangepakt kunnen worden.
Dennis Sommerdijk HVR Show Equipment
Heel veel geleerd tijdens deze cursus. Ik zie dat het daadwerkelijk helpt en resultaat heeft. Ook ben ik mezelf en anderen beter gaan begrijpen. Hier ga ik zeker veel plezier en profijt van hebben zowel zakelijk als privé.
Anja Peelen Anthuriumkwekerij Peelen
Prettig bedrijf met enthousiaste medewerkers. Het herhalen van de oefeningen en de tussentijdse tips dragen bij aan het worden van een gewoonte, zodat het goed toepasbaar is in het dagelijkse leven. Het steeds terugpakken op de afgelopen weken draagt bij aan een hogere bewustwording.
Naomi Maas
Zeer verfrissende cursus die mij persoonlijk in staat stelt mijn dagelijkse werkzaamheden beter te doen. Goede cursusbegeleiding in een informele sfeer. Ik zal deze training zeker aanraden bij collega ondernemers en klanten.
Ivo van den Bemd EPI B.V.
Deze cursus heeft mij echt enorm geholpen en gaat mij in de toekomst ook erg goed helpen in het doen van goede communicatie zoals ik dat zelf graag wil. Ik sta er nu en confronteer mijzelf ook met lastige zaken. Deze cursus heeft mij super geholpen!
Janny de Jong Boomkwekerij de Jong
Ik vind de cursus zeer leerzaam voor mij. Door mijn geringe basisopleiding miste ik de basisgegevens van het leidinggeven. Door deze cursus kijk ik nu anders naar mijn bedrijf en ga ik mijn organisatie beter op papier zetten.
Toine Brock Succesvol Leidinggeven
Door de geleerde technieken toe te passen in mijn bedrijf zie ik dat medewerkers beter bewust zijn van hun ’product’ en hierdoor ook beter hun best doen om een zo hoog mogelijke kwaliteit en kwantiteit te krijgen. Door een goede organisatie krijg ik zelf meer tijd om mijn eigen werk te doen terwijl de productiviteit van mijn medewerkers stijgt.
Ger Franzen Hotel en Tapperij de Poshoorn
Voordat ik aan deze dag begon, was mijn reactie: hoezo moet ik nog efficiënter worden? Ik ging niet echt enthousiast van start, maar dat heeft de coach vakkundig omgedraaid! Zijn rustige, niet bedreigende aanpak heeft bij mij voor betere controle en rust gezorgd. En ik verwacht ook eerder signalen om uitval te voorkomen. Dus een aanrader 1e klas!
Een hele kluif een dergelijk Org.bord, maar het geeft veel inzicht in hoe de productie moet stromen. Door structuur krijg je betrokkenheid, duidelijkheid en verantwoordelijkheid van medewerkers, dat verkort mijn taak, dat geeft mij tijd voor meer belangrijkere zaken. Wederom een zeer nuttig stukje kennis voor de ondernemer.
Jos Vos Vos Bouwbedrijf BV
De training heeft aanleiding gegeven de relaties in verschillende doelgroepen in te delen, waardoor er per doelgroep d.m.v. buttons onderzoek gedaan kan worden naar de behoeften van iedere groep apart, waardoor een betere inspeling in de veranderingen in de markt mogelijk is.
G. de Horde Superflex
Door het volgen van deze cursus is het bewust worden van de zelfkennis, een perfecte tool om het bestaan op een positieve manier te beïnvloeden. Je staat er van versteld dat met eenvoudige middelen grote resultaten worden
bereikt zonder grote veranderingen door te hoeven voeren.
A. Boekestijn Boekestijn Transport Service
In deze cursus heb ik geleerd hoe belangrijk het is dat mensen weten wat hun taken en verantwoordelijkheden zijn. Je leert hoe het komt dat je maar niet door je werk heen komt, iedereen zit aan je te trekken en er komen maar vragen. Nu weet ik waarom! Je krijgt in deze cursus oplossingen voor deze bekende problemen. Gebruik ze, het werkt echt.
Luc Roubroeks Groenmechanisatie Roubroeks
Door deze cursus te doen heb ik nu de middelen om de werkelijke reden van situaties te achterhalen. Eigenlijk is het heel simpel om uit te vinden wat er aan de hand is en dat dan aan te pakken zodat de situatie verbetert. Een onderzoek is iets wat je vaak kunt doen en wanneer je even doorzet dan zal je uitvinden waarom iets niet goed loopt of waarom iets juist wel heel goed loopt.
JM
Doelstelling vooraf: mij gereedschappen /methodiek eigen te maken om tot een gefundeerd, uitvoerbaar en beheersbaar strategisch plan te komen voor mijn bedrijf met daarin de uitwerking in “hapklare” brokken. Deze doelstelling is gerealiseerd! De combinatie lezen-zelfwerkzaamheid-begeleiding werkt effectief. De toepasbaarheid is hoog.
J. de Rooij Houtdraaierij de Rooij
Ik kan na het volgen van deze cursus op een hele eenvoudige en snelle manier
onze resultaten meten, controleren en verbeteren. Dit geeft helderheid aan
iedereen die is betrokken bij het bedrijf en stimuleert ook iedereen om de resultaten naar een nog hoger niveau te brengen. Een aanrader voor elke ondernemer!
H. van der Steen Van der Steen Van Breugel B.V.
Uitstekende cursussen, goed opgezet met heel veel dingen die direct in de praktijk kunnen worden gebracht. De vele praktijkoefeningen stimuleren ook dat je direct gebruikt wat je geleerd hebt. Je ziet direct resultaat en anderen zien dat ook. Dit is een cursus die praktisch gezien groot positief effect heeft op je functioneren.
Helmi de Backer TOBROCO Machines
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV
Jacobs & van Rooij is een opleidingscentrum die opleidingen geven waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Je kunt ze daadwerkelijk toepassen in de praktijk met werkelijke resultaten. Dit ook zeker door de opfrisdagen en de persoonlijke begeleiding. Ze volgen je tot in je bedrijf toe. Dit is echt heel bijzonder en erg succesvol.
Janny de Jong Boomkwekerij de Jong
Een zeer betrokken en succesvolle manier van overdracht van informatie. De theorie wordt goed beschreven en toegelicht om dit in de praktijk toe te gaan passen binnen het bedrijf. Een absolute aanrader!
Marc van der Avoird Van der Avoird Trayplant
Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.