Fundamentele kennis over het gedrag en de gebruiksaanwijzing van mensen.

Toonschaal workshop

Cursusduur
1 dagdeel
Locatie
Op locatie
Vertel mij meer

Krijg fundamentele kennis over het gedrag en de gebruiksaanwijzing van mensen

In de Toonschaal workshop leer je waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen. Met deze gegevens ben je in staat om barrières te doorbreken en leer je het gedrag van mensen betrouwbaar te voorspellen. Je gaat begrijpen waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen en hoe daar mee om te gaan. Je krijgt meer grip op situaties en bent beter in staat mensen te motiveren. De workshop geeft een duidelijk inzicht hoe ups en downs veroorzaakt worden en hoe ze te behandelen zijn.

Voor wie is de Toonschaal workshop?

De incompany Toonschaal workshop is geschikt voor bedrijven die kennis willen maken met ‘de toonschaal’. Deze schaal van emoties geeft inzicht waarom en hoe mensen in bepaalde situaties kunnen reageren.

Wat leer ik in deze workshop?

Deze workshop behandelt de schaal van emoties, ook bekend als de Toonschaal. Via deze schaal krijg je inzicht in verschillende menselijke emoties en hoe hierop te reageren. Je leert deze emoties te herkennen en hoe je hiermee om moet gaan. Daardoor krijg je meer grip op situaties en bent je in staat het gedrag van mensen te voorspellen en hen beter te motiveren.

workshop toonschaal

Globale inhoud van de Toonschaal workshop

  • Betrokkenheid van medewerkers verhogen.
  • Begrijpen en begrepen worden. Hoe krijg ik begrip?
  • Wat moet ik doen om mensen gemotiveerd te krijgen?
  • Hoe kan ik de sfeer verbeteren?
  • Een overzicht van menselijk gedrag.
  • Gedrag voorspellen aan de hand van emoties.
  • Oorzaak en behandeling van ups en downs.
  • Stabiliteit verhogen.

Onze werkwijze

Jacobs & van Rooij Management Ondersteuning heeft een praktijkgerichte benadering. Onze trainers verzorgen de Toonschaal workshop op locatie.

Wil je het gedrag van mensen kunnen voorspellen?
Wil je weten wat de training “Toonschaal workshop” voor jou kan betekenen?
Laat je vrijblijvend adviseren door de onze specialisten!

Een zeer betrokken en succesvolle manier van overdracht van informatie. De theorie wordt goed beschreven en toegelicht om dit in de praktijk toe te gaan passen binnen het bedrijf. Een absolute aanrader!
Marc van der Avoird Van der Avoird Trayplant
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Vertel mij meer,

Ik ontvang graag meer informatie over dit programma.

Of neem direct contact met ons op