Nieuws

emoties op de werkvloer

Emoties op de werkvloer!

Ben jij er van bewust dat 80% van jouw problemen veroorzaakt wordt door slechts 20% van de medewerkers?

Bekijk artikel
hoe mensen beter te begrijpen

Hoe mensen beter te begrijpen?

Weten of een werknemer echt gaat leveren wat jouw bedrijf nodig heeft is onbetaalbaar. Enerzijds geeft dit de mogelijkheid om een competent team samen te stellen dat op hetzelfde niveau zit en zaken ook echt voor elkaar krijgt anderzijds reduceert het ook het aantal gespendeerde uren en dus automatisch kosten!

Bekijk artikel
Succesvol Leiderschap

Succesvol Leiderschap?

Als ondernemer, directeur of leidinggevende heb je vaak de drang om veel aspecten zelf te doen, zodat je zeker weet dat het goed gaat. Maar als je zo redeneert en niets uit handen geeft, dan zorgt dit voor veel vervelende problemen…

Bekijk artikel
marketing onderzoek

Jouw marketing resultaten inzichtelijk!

Heb je ooit een marketing e-mail, folder, tijdschriftadvertentie of marketing campagne uitgevoerd of gelanceerd, zonder de gewenste resultaten die je had verwacht?

Bekijk artikel
Workshop: Effectief sturen van communicatie

Workshop: Gemakkelijker medewerking krijgen van anderen!

Deze workshop leert de medewerkers de grondslagen van communicatie en de basis voor medewerking. Omdat een bedrijf zo goed is als haar mensen, is het van vitaal belang dat de persoonlijke interacties op een hoog niveau verlopen; zowel intern als naar klanten! Benieuwd?

Bekijk artikel
bedrijfssituatie verbeteren

Niet gokken maar zeker weten!

Herken je de situatie waarin een gedeelte van het bedrijf niet lekker loopt? Of dat iets heel erg mis kan gaan als je er niet heel snel iets aan gaat doen? En weet je dan ook altijd precies wat je hieraan kunt doen?

Bekijk artikel
1 2 3 8