Nieuws

Maak van je idee een succes

De wereld zit vol mensen met goede en soms zelfs briljante ideeën. Al deze ideeën zijn ooit het zaadje geweest voor een innovatieve uitvinding, succesvol bedrijf of prachtig kunstwerk! Maar wat is het geheim om van een idee werkelijkheid te maken?

Bekijk artikel

Seminar: De mens achter het masker -Jacobs & van Rooij

Op donderdag 23 mei organiseert Jacobs & van Rooij het seminar ‘De mens achter het masker’! Dit seminar is een eerste kennismaking om mensen beter in te schatten, effectiever gesprekken te voeren en het gedrag van mensen te voorspellen.

Bekijk artikel

Verkooptips voor ondernemers

In dit blog deel ik een tiental gouden verkooptips voor ondernemers. Ik merk dat (potentiële) klanten de afgelopen jaren steeds kritischer zijn geworden. Zowel online als offline zijn er tal van mogelijkheden om bedrijven met elkaar te vergelijken. Denk daarbij aan prijs, kwaliteit, concurrentie en beoordelingen van bestaande klanten. Kortom: er zijn steeds meer externe factoren die het aankoopgedrag beïnvloeden. Maar hoe sluit je dan toch de deal in een verkoopgesprek? In de praktijk valt mij op dat de ‘open deuren’ helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn. Hieronder heb ik tien praktische verkooptips op een rijtje gezet.

Bekijk artikel

Seminar: Op zoek naar nieuwe klanten of medewerkers? Gebruik de kracht van ambassadeurs!

Wil je meer nieuwe klanten en meer medewerkers, richt je dan op je bestaande klanten. Maak ambassadeurs van hen. Maximaal rendement uit je bestaande klanten en mond-tot-mond optimaal benutten geven de beste garantie voor groei. En toch zien we vaak dat er veel geld en tijd wordt gestoken (en verloren) aan het werven van nieuwe klanten. Dat moet anders en beter. En dat kan laat ruim 10 jaar ervaring zien.

Bekijk artikel
effectief communiceren
1 2 3 8