Laatste nieuws

Nieuws

Waarom je juist NU in je werknemers moet investeren!

Veel werknemers zitten momenteel thuis ten gevolgen van de Corona crisis en zijn in min of meerdere mate aan het werk.Speciaal voor die medewerkers biedt Jacobs & van Rooij de cursus ‘Hogerop met sociale vaardigheden’ aan.

Succesvol in je huispak!

Nu ook ons land is getroffen door het corona-virus moeten velen het werk thuis voortzetten. Hoogstwaarschijnlijk is het daar een gezellige drukke boel. Kinderen rennend door het huis en je partner die continu zakelijke telefoontjes pleegt. Met deze tips blijf jij efficiënt aan het werk!

De ins & outs van e-mailmarketing

Gemakkelijk, gericht en snel adverteren. E-mailmarketing bied deze mogelijkheden. Maar wat is het precies en waar moet je op letten?

E-mailmarketing is het uitsturen van e-mails aan je klanten en prospecten. In tegenstelling tot een folder op de deur is het vaak een stuk goedkoper, al dan niet gratis, gerichter en geeft het duidelijkere en beter meetbare resultaten.
Lees bericht

Eerste hulp bij personeelsmarketing

Het is tegenwoordig zeer moeilijk om aan goed personeel te komen. Sollicitanten reageren niet zomaar op iedere advertentie. Ze zijn selectief in wat ze willen en bovendien liggen de banen voor het oprapen. Dit kan problemen opleveren voor moeilijk in te vullen vacatures. Vandaar dat je inventief en creatief moet zijn in het vinden van nieuwe en goede werknemers.
Lees bericht

Hoe om te gaan met moeilijke werknemers

Er zijn veel manieren waarop een inefficiënte werknemer het je leven moeilijk kan maken en je productiviteit naar beneden kan brengen. Weet jij wanneer het 't beste is om ze te houden en wanneer je ze beter kan laten gaan?
Lees bericht

Zo creëer je een loyale, enthousiaste en hardwerkende groep!

Leiderschap is een zeer onbegrepen, maar verrassend eenvoudig onderwerp. Als je begrijpt wat leiderschap inhoudt, kun je echt dingen voor elkaar krijgen.
Lees bericht
Loading news...