Nieuws

effectief communiceren
Heb jij bovengemiddelde managementvaardigheden?

Heb jij bovengemiddelde managementvaardigheden?

Veel ondernemers, directeuren en leidinggevenden hebben geen idee… Jij wel? Test jouw kennis door middel van bovenstaande quiz en kom erachter wie van jou collega-ondernemers de beste managementvaardigheden heeft!

Bekijk artikel
Seminar Werving & Selectie

Seminar: Werving & Selectie anno 2019!

Heb je wel eens de verkeerde persoon aangenomen? Tijdens dit seminar kom je te weten wat jouw vacature voor de juiste kandidaat interessant maakt en hoe je deze ook nu onder de aandacht kunt brengen. Ook wordt er aandacht besteed aan het inschatten van mensen en krijg je concrete tips om jouw medewerkers te motiveren!

Bekijk artikel
emoties op de werkvloer

Emoties op de werkvloer!

Ben jij er van bewust dat 80% van jouw problemen veroorzaakt wordt door slechts 20% van de medewerkers?

Bekijk artikel
hoe mensen beter te begrijpen

Hoe mensen beter te begrijpen?

Weten of een werknemer echt gaat leveren wat jouw bedrijf nodig heeft is onbetaalbaar. Enerzijds geeft dit de mogelijkheid om een competent team samen te stellen dat op hetzelfde niveau zit en zaken ook echt voor elkaar krijgt anderzijds reduceert het ook het aantal gespendeerde uren en dus automatisch kosten!

Bekijk artikel
Succesvol Leiderschap

Succesvol Leiderschap?

Als ondernemer, directeur of leidinggevende heb je vaak de drang om veel aspecten zelf te doen, zodat je zeker weet dat het goed gaat. Maar als je zo redeneert en niets uit handen geeft, dan zorgt dit voor veel vervelende problemen…

Bekijk artikel
1 2 3 8