Nieuws

Workshop: Effectief sturen van communicatie

Workshop: Gemakkelijker medewerking krijgen van anderen!

Deze workshop leert de medewerkers de grondslagen van communicatie en de basis voor medewerking. Omdat een bedrijf zo goed is als haar mensen, is het van vitaal belang dat de persoonlijke interacties op een hoog niveau verlopen; zowel intern als naar klanten! Benieuwd?

Bekijk artikel
bedrijfssituatie verbeteren

Niet gokken maar zeker weten!

Herken je de situatie waarin een gedeelte van het bedrijf niet lekker loopt? Of dat iets heel erg mis kan gaan als je er niet heel snel iets aan gaat doen? En weet je dan ook altijd precies wat je hieraan kunt doen?

Bekijk artikel
Heb jij bovengemiddelde managementvaardigheden?

Heb jij bovengemiddelde managementvaardigheden?

Veel ondernemers, directeuren en leidinggevenden hebben geen idee… Jij wel? Test jouw kennis door middel van bovenstaande quiz en kom erachter wie van jou collega-ondernemers de beste managementvaardigheden heeft!

Bekijk artikel
Seminar Werving & Selectie

Seminar: Werving & Selectie anno 2019!

Heb je wel eens de verkeerde persoon aangenomen? Tijdens dit seminar kom je te weten wat jouw vacature voor de juiste kandidaat interessant maakt en hoe je deze ook nu onder de aandacht kunt brengen. Ook wordt er aandacht besteed aan het inschatten van mensen en krijg je concrete tips om jouw medewerkers te motiveren!

Bekijk artikel
Interne bedrijfscommunicatie

Interne bedrijfscommunicatie

Heb je ooit de definitie van ‘Business Communication’ opgezocht? De term doet vermoeden dat dit gaat over de manier waarop een bedrijf haar producten of diensten promoot of aanbiedt. Echter bestaat er nog een definitie, die terug naar de wortels gaat en eigenlijk nog belangrijker is!

Bekijk artikel
omzetverlies

Achtbaanstatistieken

Alle bedrijven houden zich bezig met het verdienen van meer geld, maar ze letten vaak niet genoeg op het geld dat ze verliezen. En niet te veel dingen kunnen sneller geld verliezen dan achtbaanstatistieken! Maar wat is de oorzaak van statistieken die stijgen en neerstorten?

Bekijk artikel
1 2 3 7