Laatste nieuws

Nieuws

Zo creëer je een loyale, enthousiaste en hardwerkende groep!

Leiderschap is een zeer onbegrepen, maar verrassend eenvoudig onderwerp. Als je begrijpt wat leiderschap inhoudt, kun je echt dingen voor elkaar krijgen.

Verdere verdieping in het effectief communiceren

Zoals eerder al werd geschreven; Goed, duidelijk en vooral effectief communiceren is iets wat voor velen lastig blijft. Miscommunicatie en aannames zijn bekende valkuilen die je het liefst wilt voorkomen. Eerder gaven wij al tips om effectiever te gaan communiceren. In deze blog geven wij weer een boel tips.

Het seminar ‘mens achter het masker’ was een succes!

Op 27 november 2019 vond het seminar 'De mens achter het masker' plaats. Het animo was groot en iedereen had er zin in. Mike Heyl, de spreker van deze avond, liet ons kennismaken met het beter in kunnen gaan schatten van mensen, effectiever gesprekken te voeren en het gedrag van mensen te voorspellen.
Lees bericht

Goodwill creëren voor je bedrijf

Tenzij je het alleenrecht hebt op een product waar maar weinig mensen zonder kunnen, hangt het succes van je bedrijf grotendeels af van wat anderen van je denken. Het is dus ontzettend belangrijk dat mensen positief tegenover jouw onderneming staan.
Lees bericht

Effectief Communiceren

Goed, duidelijk en vooral effectief communiceren is iets wat voor velen lastig blijft. En terecht, want wat is nou de beste manier om op de werkvloer of thuis met je partner te communiceren? Miscommunicatie en aannames zijn dan ook bekende valkuilen die je het liefst wilt voorkomen. De hoogste tijd om eens te kijken wat je daaraan kunt doen. Om je op weg te helpen, hebben wij 8 effectieve tips voor je op een rijtje gezet!
Lees bericht

Effectieve tips om stress te verminderen.

Elk jaar stijgen de cijfers van werkenden die stress ervaren. Stress kan zich uiten in mentale, maar zeker ook lichamelijke klachten. Voor veel mensen lijkt het moeilijk om hiervan af te komen, toch zijn er een aantal dingen die je kunt doen om stress te verminderen. Wij geven je vast handige tips!
Lees bericht
Loading news...