Nieuws

De mens achter het masker

De mens achter het masker -Jacobs & van Rooij

Op woensdag 31 januari 2018 organiseert Jacobs & van Rooij het seminar ‘De mens achter het masker’! Dit seminar is een eerste kennismaking om mensen beter in te schatten, effectiever gesprekken te voeren en het gedrag van mensen te voorspellen.

Bekijk artikel
e-book succesvol leidinggeven

Gratis E-book Succesvol Leidinggeven -Jacobs & van Rooij

Goed nieuws! Met trots presenteert Jacobs & van Rooij het gratis e-book Succesvol Leidinggeven. Wilt u ook de 16 beste tips en aanwijzingen voor succesvol leidinggeven? Klik dan snel op dit artikel en vraag deze exclusieve e-book aan.

Bekijk artikel
Sales
timemanagement tips

Timemanagement tips

Bijna dagelijks kom ik ondernemers tegen die moeite hebben om hun tijd efficiënt te besteden. Laat ik voorop stellen dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Men heeft vaak het gevoel dat het verrichte werk wordt beperkt door de hoeveelheid tijd. Maar draai het eens om!

Bekijk artikel
effectiever leren

10 Tips om effectiever te leren! Jacobs & van Rooij

Er zijn verschillende manieren om uw brein beter te laten functioneren. Dit alles met als doel om sneller te denken, uw geheugen te verbeteren, informatie beter te begrijpen en het maximale uit uw brein te halen.

Bekijk artikel
aansturen van medewerkers

5 Tips voor leidinggevenden! Jacobs & van Rooij

Medewerkers aansturen lijkt soms zo simpel. Vraagt u zich wel eens af waarom er dan toch regelmatig dingen fout gaan? Dan bent u niet de enige. Veel ondernemers en leidinggevenden hebben hier dagelijks mee te maken.

Bekijk artikel
1 2 3 5