Laatste nieuws

Nieuws

Eerste hulp bij personeelsmarketing

Het is tegenwoordig zeer moeilijk om aan goed personeel te komen. Sollicitanten reageren niet zomaar op iedere advertentie. Ze zijn selectief in wat ze willen en bovendien liggen de banen voor het oprapen. Dit kan problemen opleveren voor moeilijk in te vullen vacatures. Vandaar dat je inventief en creatief moet zijn in het vinden van nieuwe en goede werknemers.

Hoe om te gaan met moeilijke werknemers

Er zijn veel manieren waarop een inefficiënte werknemer het je leven moeilijk kan maken en je productiviteit naar beneden kan brengen. Weet jij wanneer het 't beste is om ze te houden en wanneer je ze beter kan laten gaan?

Zo creëer je een loyale, enthousiaste en hardwerkende groep!

Leiderschap is een zeer onbegrepen, maar verrassend eenvoudig onderwerp. Als je begrijpt wat leiderschap inhoudt, kun je echt dingen voor elkaar krijgen.
Lees bericht

Verdere verdieping in het effectief communiceren

Zoals eerder al werd geschreven; Goed, duidelijk en vooral effectief communiceren is iets wat voor velen lastig blijft. Miscommunicatie en aannames zijn bekende valkuilen die je het liefst wilt voorkomen. Eerder gaven wij al tips om effectiever te gaan communiceren. In deze blog geven wij weer een boel tips.
Lees bericht

Het seminar ‘mens achter het masker’ was een succes!

Op 27 november 2019 vond het seminar 'De mens achter het masker' plaats. Het animo was groot en iedereen had er zin in. Mike Heyl, de spreker van deze avond, liet ons kennismaken met het beter in kunnen gaan schatten van mensen, effectiever gesprekken te voeren en het gedrag van mensen te voorspellen.
Lees bericht

Goodwill creëren voor je bedrijf

Tenzij je het alleenrecht hebt op een product waar maar weinig mensen zonder kunnen, hangt het succes van je bedrijf grotendeels af van wat anderen van je denken. Het is dus ontzettend belangrijk dat mensen positief tegenover jouw onderneming staan.
Lees bericht
Loading news...