Laatste nieuws

Nieuws

Effectief Communiceren

Goed, duidelijk en vooral effectief communiceren is iets wat voor velen lastig blijft. En terecht, want wat is nou de beste manier om op de werkvloer of thuis met je partner te communiceren? Miscommunicatie en aannames zijn dan ook bekende valkuilen die je het liefst wilt voorkomen. De hoogste tijd om eens te kijken wat je daaraan kunt doen. Om je op weg te helpen, hebben wij 8 effectieve tips voor je op een rijtje gezet!

Effectieve tips om stress te verminderen.

Elk jaar stijgen de cijfers van werkenden die stress ervaren. Stress kan zich uiten in mentale, maar zeker ook lichamelijke klachten. Voor veel mensen lijkt het moeilijk om hiervan af te komen, toch zijn er een aantal dingen die je kunt doen om stress te verminderen. Wij geven je vast handige tips!

Seminar: De mens achter het masker

Op woensdag 27 november 2019 is het weer tijd voor het seminar ‘De mens achter het masker‘. Dit seminar is een eerste kennismaking om mensen beter in te schatten, effectiever gesprekken te voeren en het gedrag van mensen te voorspellen.
Lees bericht

Maak jouw bedrijf gestroomlijnder

Je wilt je bedrijf efficiënt en gestroomlijnd houden. In het begin zijn alle taken en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf overzichtelijk. Hoe meer mensen en taken er bij komen hoe moeilijker het is om het overzicht te bewaken.
Lees bericht

Bedrijfsbeleid met optimale resultaten

Hoe haal je het beste uit jouw bedrijf en daarmee de werknemers? Ontdek hoe het bedrijfsbeleid kan zorgen voor optimale resultaten.
Lees bericht

Zomer actie

Ga nu de uitdaging met jezelf aan en leer efficiënter werken. Wij willen je helpen om in deze zomer periode het maximale uit jouw bedrijf kunt halen. Daarom krijg je in juli en augustus 2019 bij het starten van een nieuwe cursus een gratis mini seminar Time management.
Lees bericht
Loading news...