Nieuws

Jacobs & van Rooij seminar: de mens achter het masker

De mens achter het masker -Jacobs & van Rooij

Op donderdag 6 september 2018 organiseert Jacobs & van Rooij het seminar ‘De mens achter het masker’! Dit seminar is een eerste kennismaking om mensen beter in te schatten, effectiever gesprekken te voeren en het gedrag van mensen te voorspellen.

Bekijk artikel
Seminar Jacobs & van Rooij: Klantvriendelijkheid

Seminar: Klantvriendelijkheid!

Vind jij het ook zo vervelend als je een bedrijf binnen komt en niet wordt aangekeken? Lopen gesprekken niet altijd prettig? Of vind je het vervelend dat er medewerkers zijn die gewoon door gaan met hun werkzaamheden? Meld je dan (kosteloos) aan voor ons seminar: Klantvriendelijkheid! VOL=VOL

Bekijk artikel
Blog: Doelgericht plannen

Doelgericht plannen voor meer resultaat!

De wereld zit vol mensen met goede en soms zelfs briljante ideeën. Al deze ideeën zijn ooit het zaadje geweest voor een innovatieve uitvinding, zeer succesvol bedrijf, prachtig kunstwerk of geweldig nummer! Maar wat is het geheim om van een idee werkelijkheid te maken?

Bekijk artikel
Voorjaarsactie Jacobs & van Rooij

1,5 uur Gratis Personal Coaching op een onderwerp naar keuze!

Top dat je gebruik gaat maken van onze voorjaarsactie! Iedereen die tussen 01-05-2018 en 01-07-2018 een collega ondernemer aandraagt die een cursus afneemt, krijgt 1,5 uur gratis personal coaching op een onderwerp naar keuze! Dus kun jij wat extra hulp gebruiken bij het managen van jouw bedrijf? Vul dan onderstaande gegevens in.  

Bekijk artikel
5 tips Time Management

E-Book ‘Time Management’

Heb je het idee dat de onafgemaakte activiteiten je boven het hoofd uitstijgen? Bijna dagelijks komen wij ondernemers tegen die moeite hebben om hun tijd efficiënt te besteden. Maak vandaag nog gebruik van ons E-book ‘Time Management’ en begin met efficiënter werken!

Bekijk artikel
Sales

“De Fatale Fouten in de Verkoop” – Deel 1

Goed nieuws! Met trots presenteert Jacobs & van Rooij het e-book “De Fatale Fouten in de Verkoop”. Dit e-book geeft u meer inzicht in de fundamenten van verkoop. U krijgt de beste tips en aanwijzingen om uw verkopen naar een nog hoger niveau te tillen!

Bekijk artikel
1 2 3 6