Laatste nieuws

Nieuws

Seminar: De mens achter het masker

Op woensdag 27 november 2019 is het weer tijd voor het seminar ‘De mens achter het masker‘. Dit seminar is een eerste kennismaking om mensen beter in te schatten, effectiever gesprekken te voeren en het gedrag van mensen te voorspellen.

Maak jouw bedrijf gestroomlijnder

Je wilt je bedrijf efficiënt en gestroomlijnd houden. In het begin zijn alle taken en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf overzichtelijk. Hoe meer mensen en taken er bij komen hoe moeilijker het is om het overzicht te bewaken.

Bedrijfsbeleid met optimale resultaten

Hoe haal je het beste uit jouw bedrijf en daarmee de werknemers? Ontdek hoe het bedrijfsbeleid kan zorgen voor optimale resultaten.
Lees bericht

Zomer actie

Ga nu de uitdaging met jezelf aan en leer efficiënter werken. Wij willen je helpen om in deze zomer periode het maximale uit jouw bedrijf kunt halen. Daarom krijg je in juli en augustus 2019 bij het starten van een nieuwe cursus een gratis mini seminar Time management.
Lees bericht

10 Tips om effectiever te leren

Met deze 10 tips, ben je langer productief tijdens het leren en werken. Jij wilt toch ook effectiever leren? Lees snel verder om het maximale uit jouw brein te halen!
Lees bericht

Werk aan de weg

Welk stuk van uw route is afgesloten?
Lees bericht
Loading news...