Management cursus | Coaching

Incompany

Incompany training: Trainen op locatie

Jacobs & van Rooij is een uiterst geschikte partner voor het trainen op  locatie. Onze incompany trainingen worden op maat gemaakt. Dit wordt gedaan aan de hand van een situatie die jij wilt aanpakken. Of verbeteringen die je wilt doorvoeren bij een bepaalde groep. Daarnaast zijn ook al onze standaard trainingen en cursussen binnen je organisatie uit te voeren. Na een vrijblijvende intake zullen onze bevindingen worden omgezet in een advies. Hieruit volgt desgewenst een trainingsplan voor geselecteerde medewerkers binnen jouw organisatie.

Kies hier de incompany training/ coaching die het beste bij je past

Toonschaal workshop

Team engineering

Time Management

Inventarisatie dag

Executive coaching / Management ondersteuning

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Doe de ondernemersanalyse

Een zeer betrokken en succesvolle manier van overdracht van informatie. De theorie wordt goed beschreven en toegelicht om dit in de praktijk toe te gaan passen binnen het bedrijf. Een absolute aanrader!
Marc van der Avoird Van der Avoird Trayplant
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV