Leidinggeven aan professionals

Weer efficiënt werken na een cursus persoonlijke effectiviteit

Iedereen zal wel eens een moment hebben, dat je naar je bureau kijkt en afvraagt hoe je in vredesnaam al dat werk afkrijgt. Wanneer er op bepaalde werkzaamheden een deadline zit, dan zit er ook nog druk achter. Je loopt dan het risico dat je overhaast te werk gaat en fouten maakt. Als de druk te hoog wordt, dan raak je gestrest en dit is weer slecht voor je gezondheid. Kortom, als je niet effectief en efficiënt werkt, dan kan dit grote gevolgen hebben. Wil jij weer orde en zicht krijgen op je werkzaamheden? Dan is een cursus persoonlijke effectiviteit geen overbodige luxe.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Voorkom dubbel werk tijdens een persoonlijke effectiviteit cursus

Een reden dat je niet echt efficiënt werkt, is het feit dat je je werkzaamheden niet goed aanpakt. Een veel geziene oorzaak is het uitvoeren van dubbel werk. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van bepaalde gegevens in het systeem die er eigenlijk al instaan. Je maakt dan niet optimaal gebruik van de mogelijkheden van het systeem. Dit is jammer, want hiermee kun je erg veel tijd besparen. Dubbel werk is ook onnodig en overbodig werk. Zonder dit werk zou je waarschijnlijk helemaal geen achterstand in je werkzaamheden hebben. Uiteraard zijn er ook nog andere oorzaken te vinden en die allemaal aan bod komen tijdens een persoonlijke effectiviteit cursus.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Een cursus persoonlijke effectiviteit bijwonen van Jacobs & van Rooij

Jacobs & van Rooij organiseert graag een cursus persoonlijke effectiviteit bij jou op locatie. Je kunt de cursus persoonlijke effectiviteit bijwonen op individuele basis, zodat ook daadwerkelijk de werkelijke situatie in de praktijk aan bod komt. Wij kunnen zo de situatie beoordelen en je adviseren over alle factoren waarmee jij effectief werken kunt bewerkstelligen. Mocht je na de cursus nog vragen of tips nodig hebben, dan mag je altijd gratis contact met je cursusbegeleider opnemen, dit onderdeel van onze dienstverlening.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland

Bekijk de cursus Het Verhogen van Efficiency