Inzicht in persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de ondernemer.

Dé ondernemersanalyse

Wat is de ondernemersanalyse?

De ondernemersanalyse is een gepatenteerde analyse die inzicht geeft in de persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten van de ondernemer. De uitslag geeft een duidelijk overzicht van jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten.

De test bestaat uit twee delen:

  1. een persoonlijkheidsanalyse en
  2. een bedrijfsanalyse.

Voor wie is de ondernemersanalyse?

Deze ondernemersanalyse is voor ondernemers, directeuren en managers met minimaal vier medewerkers in dienst. Verder is het belangrijk dat je beslissingsbevoegd bent. Ben je benieuwd wat jouw sterke punten zijn en waar je nog op kunt groeien? Volg dan onderstaande stappen en begin met de analyse!

1. Vul je gegevens in

Wij vinden privacy belangrijk. Alle persoonlijke data, gegeven op deze website, gebruiken wij enkel voor het expliciete doel waarvoor deze zijn verzameld: relevante informatie verstrekken en diensten mogelijk maken.

2. Beantwoord de vragen

Deze gepatenteerde analyse die inzicht geeft in de persoonlijke eigenschappen & kwaliteiten van de ondernemer.

3. Verzend de analyse

Al sinds 1999 verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Ook die van jouw bedrijf! Geen zorgen: je zit nergens aan vast.

Je kunt de test tussentijds opslaan en later weer oppakken. De uitslag van de test behandelen wij strikt vertrouwelijk en daarbij waarborgen wij jouw privacy te allen tijde.