Ondernemersanalyse

De ondernemersanalyse is een gepatenteerde analyse die u inzicht geeft in uw persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten als ondernemer. De uitslag geeft een duidelijk overzicht van uw kwaliteiten en ontwikkelpunten. De test bestaat uit twee delen, een persoonlijkheidsanalyse en een bedrijfsanalyse. De uitslag van de test behandelen wij strikt vertrouwelijk en daarbij waarborgen wij uw privacy te allen tijde.

Voor wie is de ondernemersanalyse

Deze ondernemersanalyse is voor ondernemers, directeuren en managers met minimaal vier medewerkers in dienst. Verder is het belangrijk dat u beslissingsbevoegd bent. Voldoet u aan deze voorwaarden? Volg dan onderstaande stappen en begin met de analyse.

1. Vul uw gegevens in

Aan het begin van de Ondernemersanalyse, verzoeken wij u vriendelijk om uw gegevens in te vullen. Wij vinden uw privacy belangrijk. Uw persoonlijke gegevens, gegeven op deze website, gebruiken wij voor het expliciete doel waarvoor deze zijn verzameld: u van relevante informatie voorzien en diensten mogelijk maken.

2. Beantwoord de vragen

Zorg ervoor dat u iedere vraag begrijpt: lees hem zo vaak als nodig is. Blijf niet te lang bij een vraag stilstaan. Als een antwoord anders zou zijn wanneer u naar het verleden kijkt dan wanneer u naar het heden kijkt, geef dan het antwoord dat voor het heden geldt.

3. Verzend de analyse

Nadat de Ondernemersanalyse is afgenomen zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken. Dit consult is geheel vrijblijvend en zal ongeveer 1,5 uur duren. In dit gesprek zullen de bevindingen uit de ondernemersanalyse met u besproken worden. Uiteindelijk zal er een advies naar voren komen waarmee u de resultaten van uw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Start de analyse