Leidinggeven aan professionals

Met een workshop je ondernemerschap meer structuur geven

De reden dat ondernemers voor het ondernemerschap kiezen, is de dagelijkse afwisseling. Je hoeft niet dagelijks verplicht naar kantoor om de dag vol te maken, maar je deelt je eigen tijden in. Dit is dikwijls ook in de avonduren. Maar als je al een tijdje ondernemer bent, dan zul je zien dat je je onderneming na verloop van tijd naar een hoger niveau moet tillen. Als ondernemer heb je dan enige vorm van structuur nodig en al helemaal als je personeel in dienst neemt. Je zult tijdens een workshop ondernemerschap leren hoe je meer structuur aanbrengt en met instandhouding van de dagelijkse uitdagingen die jij als ondernemer nodig hebt.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Doe kennis op tijdens de workshops ondernemerschap

Tijdens de workshops ondernemerschap zul je meer kennis op doen van factoren waar je misschien minder verstand van hebt of waar je als ondernemer minder mee te maken hebt. Dit houdt niet in dat het niet belangrijk is. Sterker nog, het kan van levensbelang voor je onderneming zijn. Een praktisch voorbeeld, is de ondernemer die vol passie met zijn product bezig is, maar totaal geen idee heeft wat zijn omzet, kosten en winst is. Zonder kennis van een administratie opzetten, kan de ondernemer geen juiste en realistische beslissingen nemen. Juist op basis van cijfers kan een ondernemer noodzakelijk beslissingen over bepaalde investeringen nemen en de toekomst van de onderneming veiligstellen. Dit soort zaken komen aan bod bij de workshops ondernemerschap.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Een workshop ondernemerschap extern volgen bij Jacobs & van Rooij

Wil jij het ondernemerschap beter vormgeven en meer kennis opdoen? Tijdens een workshop ondernemerschap extern bij Jacobs & van Rooij zal je de kneepjes van het ondernemerschap worden bijgebracht. Alles wat je nog niet wist over het ondernemerschap en bijkomende zaken zal je tijdens de workshop worden uitgelegd. Na de workshop beschik je over een portie nieuwe of opgefriste kennis die je direct in de praktijk kunt brengen.

Bekijk ook onze cursus Succesvol Leiderschap.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland