Leidinggeven aan professionals

Zorg voor resultaatsvergroting door middel van een verkooptraining

Voor de meeste organisaties is de afdeling verkoop van essentieel belang. Jouw verkopers zorgen er namelijk voor dat je producten of diensten onder de aandacht komen van potentiële klanten. Als zij dan daadwerkelijk klant worden, dan creëer je hiermee een omzetverhoging. Maar dikwijls werken verkoopafdelingen niet altijd even efficiënt. Hierdoor worden de verwachtingen niet ingelost. De houding van de verkoper, maar ook de wijze van communiceren, zijn de belangrijkste reden waarom er niet aan de verwachtingen wordt voldaan. Op veel punten kan een verkoper dus best nog wel wat bijleren. Laat je verkoopmedewerkers daarom een verkooptraining volgen om hun vaardigheden te verbeteren.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Wat leer je tijdens de verkooptrainingen?

Verkooptrainingen zijn geschikt voor verkopers op ieder niveau. Ook al ben je al jarenlang een uitstekende verkoper, je kunt altijd nog meer verbeteren. Beginnende verkopers hebben helemaal veel baat bij verkooptrainingen en krijgen tijdens een training direct de juiste methodes uitgelegd. Zij hoeven zich in ieder geval niet bezig te houden met het afleren van foutief aangeleerde verkoopmethodes of gedrag. Je leert tijdens een verkooptraining wat jouw gedrag doet voor de reactie van je klant en hoe je beter kunt communiceren. Als je houding en gedrag naar wens is, zal de klant jou veel eerder vertrouwen. Ook leer je hoe je de klant nog beter van dienst kunt zijn en hoe je door middel van een bepaalde verkoopstrategie daadwerkelijk betere resultaten scoort.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Laat je medewerkers een training voor verkoop volgen bij Jacobs & van Rooij

Bij Jacobs & van Rooij kunt u terecht voor vele soorten cursussen, trainingen en coaching. Op vrijwel ieder gebied waar je als directeur, manager of ondernemer tegenaan loopt hebben wij wel een cursus of training voor. Dit geldt zeker ook voor een training voor de verkoop. De verkoopafdeling is een belangrijke afdeling en verantwoordelijk voor het aanspreken van nieuwe doelgroepen en waarmee je de omzet kunt verhogen. Je hebt er dus alle belang bij, dat je medewerkers een goede verkooptraining krijgen.

Bekijk onze verkooptraining.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland