Leidinggeven aan professionals

Volg als ondernemer een verkoopcursus

Wanneer je vol goede moed en passie een zelfstandig ondernemer wordt, zal je er al snel achter komen dat verkopen lastiger is dan je denkt. Misschien heb je nog nooit iets verkocht, dan neem je met je ondernemerschap een groot risico. Daadwerkelijk effectief verkopen, houdt meer in dan een vlotte babbel hebben. Achter het onder de aandacht brengen van je producten of diensten, schuilt een heuse verkoopstrategie. Wat is jouw verkoopstrategie? Als je hier geen antwoord op hebt, dan is de kans groot dat jij geen verkoopopleiding hebt gehad. Maar wat je niet kunt, kun je altijd leren tijdens een verkoopcursus

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Met verkoopcursussen je verkooptechnieken verbeteren

Als verkoopmedewerker hanteer je doorgaans een bepaalde verkoopstrategie of verkooptechniek. Met de juiste strategie wek je de interesse van de klant op en begin je aan het bouwen van een vertrouwensband. Wat hier allemaal bij komt kijken, leer je tijdens verkoopcursussen. Je moet je bijvoorbeeld ook kunnen verplaatsen in de emoties van je klant. Jouw gedrag en communicatiewijze zijn daarom van groot belang. Je zelfvertrouwen moet voldoende groot zijn, want klanten willen zekerheid hebben over de producen of diensten die zij aankopen. Een verkoopcursus is geschikt voor alle soorten verkopers. Of je nu een startende verkoper bent of al jarenlang ervaring hebt, iedereen kan tijdens een verkoopcursus nieuwe kennis opdoen.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Volg een cursus verkoop bij Jacobs & van Rooij

Wil jij als ondernemer zelf je eigen verkooptechnieken verbeteren? Of wil je als organisatie voor je verkoopmedewerkers een cursus verkoop organiseren? Je kunt hiervoor terecht bij Jacobs & van Rooij. Het begeleiden, coachen en trainen van ondernemers, directeuren en managers is ons dagelijks werk en dit al 20 jaar. Over verkopen weten wij dus alles en hebben hiervoor een degelijke cursus verkoop opgezet. Tijdens de cursus krijg je veel oefeningen en zie je wat de resultaten in de praktijk zullen zijn.

Bekijk onze Verkoopcursus.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland