Leidinggeven aan professionals

Ontwikkel zelfkennis met een training persoonlijk leiderschap

Als directeur of manager heb je een leidinggevende functie. Doorgaans heb je mensen onder je, die verantwoording aan jou moeten afleggen. Maar leidinggeven houdt niet alleen in dat je boven in een hiërarchische rangschikking staat. Je moet ook naast je medewerkers staan, hen coachen en inspireren. Dit houdt veel meer in dan een managementopleiding volgen. Hier komt je persoonlijk leiderschap om de hoek kijken, dus hoe goed is je zelfkennis over je capaciteiten en hoe goed jij in staat bent om mensen te inspireren. Wil jij jezelf beter leren kennen en persoonlijk leiderschap ontwikkelen? Dan doe je er goed aan om een training persoonlijk leiderschap te volgen.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Waarom een persoonlijk leiderschap training volgen?

Managen als directeur, afdelingsleider of ondernemer, gaat niet alleen om de opleiding die je ooit hebt gevolgd. Dat is enkel een gedeelte theoretische kennis, waarmee je eigenlijk nog niets van je persoonlijke talenten hebt kunnen laten zien. Je persoonlijkheid komt pas daadwerkelijk naar voren in de praktijk als leidinggevende. En daar gaat persoonlijk leiderschap over. Wat zijn jouw talenten, wat zijn jouw doelen en hoe kun je jouw leven zowel zakelijk als privé inrichten zoals jij het wilt? Als jij dit allemaal op een rijtje hebt, dan heb je grote kennis over persoonlijk leiderschap en ben je in staat om je talenten goed in te zetten om aan anderen leiding te geven. Een persoonlijk leiderschap training kan jou de nodige sturing geven.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Trainingen persoonlijk leiderschap volgen bij Jacobs & van Rooij

Wanneer je meer uit jezelf wilt halen, dan is meer weten over persoonlijk leiderschap de oplossing. Hiermee doe jij zelfkennis op en deze waardevolle kennis gebruik je in je werk- en privéleven. Wil jij meer weten over persoonlijk leiderschap? Meld je bij Jacobs & van Rooij aan bij één van de trainingen persoonlijk leiderschap. In onze trainingen staan persoonlijke betrokkenheid in combinatie met praktische voorbeelden centraal. Hierdoor kun je de opgedane kennis daadwerkelijk in de praktijk brengen.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland