Leidinggeven aan professionals

Heb jij een persoonlijk leiderschap coach nodig?

Van de term persoonlijk leiderschap bestaat niet echt één vaststaande definitie. Mensen die nog nooit van de term gehoord hebben, denk iets in de trant van leiding geven op een persoonlijke manier. Dit is het dus niet. Persoonlijk leiderschap gaat in de basis niet om leidinggeven aan anderen. Het gaat namelijk om de leiding, de regie nemen over je eigen leven. Wanneer je nadenkt over persoonlijk leiderschap, dan leer je je waarden kennen, je talenten en wat jouw mogelijkheden zijn om hiermee bepaalde doelen te bereiken. Dit kunnen doelen zijn privé, maar ook op je werk. Een persoonlijk leiderschap coach kan je hierin begeleiden.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Met hulp van een coach persoonlijk leiderschap de regie nemen over je leven

Persoonlijk leiderschap houdt dus vooral leiderschap over je eigen leven in. Je hebt hierbij zelfkennis nodig. Wanneer jij je persoonlijke waarden kent, dan ben je beter in staat om jezelf te zijn en dicht bij jezelf te blijven. Je hoeft je niet anders voor te doen, iets wat de nodige energie kan kosten in werksituaties. Ken jij je persoonlijke talenten, dus het natuurlijk vermogen om goed in iets te zijn, dan kun je in combinatie met de jouw waarden je doelstellingen formuleren. Met begeleiding van een coach is je persoonlijke leiderschap te ontdekken en te ontwikkelen en neem je letterlijk de regie weer over je eigen leven.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

De persoonlijk leiderschap coaches van Jacobs & van Rooij staan voor je klaar

Wil jij een goede manager worden, een meelevende directeur of een succesvolle zelfstandig ondernemer? Hoe ambitieus je ook bent, alles start vanuit persoonlijk leiderschap. Als jij weet waar jij persoonlijk voor staat, waar je toe in staat bent en wat je goede en slechte punten zijn, dan gaat het je lukken. Maar voor je zover komt, staan de persoonlijk leiderschap coaches van Jacobs & van Rooij voor je klaar. Ontdekken wie je bent en wat je kunt is lastiger dan je denkt. Onze persoonlijk leiderschap coaches begeleiden je in je zoektocht naar jezelf.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland