Niet voor niets uitgeroepen tot Dé Beste Opleider van Nederland

Jacobs & van Rooij is een management ondersteuningsbureau voor ondernemers, directeuren en managers. Al ruim 17 jaar bieden we cursussen, trainingen, adviezen en coaching aan. Jacobs & van Rooij begeleidt MKB’ers in het traject om een betere manager te worden. Wij leveren een breed aanbod aan cursussen en trainingen op het gebied van management en HR. De menselijke factor binnen uw bedrijf is altijd ons startpunt. Vervolgens werken we verder om uw gehele organisatie optimaal te laten functioneren. De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & van Rooij zeer onderscheidend. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot Dé Beste Opleider van Nederland 2016 in de categorieën Management, HR & Communicatie.

Persoonlijk advies

Om u een advies op maat te kunnen geven, maken wij gebruik van onze ondernemersanalyse. Deze analyse geeft ons inzicht in uw persoonlijke vaardigheden. Nadat de ondernemersanalyse is afgenomen, zal er een één-op-één gesprek plaatsvinden met een van onze adviseurs. In dit consult worden de bevindingen naar aanleiding van de analyse besproken. Uiteindelijk komt er vanuit deze bevindingen een advies naar voren waarmee u de zaken waar u tegenaan loopt volledig kunt aanpakken. Onze ondernemersanalyse is gepatenteerd en zeer geavanceerd. Veel klanten verbazen zich over de capaciteiten van deze analyse.

Kwalitatief en betrokken

Een hoge kwaliteit is van groot belang voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Om een optimale dienstverlening te kunnen bieden, hebben onze medewerkers kennis van de situaties waarmee ondernemers, directeuren en managers te maken krijgen. De betrokkenheid met onze klanten is zeer hoog. Wij nemen samen met onze klanten de verantwoordelijkheid om van een organisatie een succes te maken. Onze management ondersteuning gaat verder dan reguliere adviesbureaus, doordat wij aan ons advies direct de mogelijkheid verbinden een aansluitende cursus te volgen.

Praktijkgerichte benadering

Wat Jacobs & van Rooij zo bijzonder maakt, is onze praktijkgerichte benadering. Zo beschikt Jacobs & van Rooij over een aparte theorie- en praktijkruimte. Bij veel cursussen en trainingen zal de verkregen theorie meteen middels verschillende werkvormen in de praktijkruimte behandeld worden. Wij streven ernaar dat onze cursisten de theorie volledig begrijpen en direct in de praktijk kunnen toepassen. Aan u wordt natuurlijk wel de ruimte geboden de theorie in eigen tempo te bestuderen en te oefenen. In onze cursuszalen zijn te allen tijde cursusbegeleiders aanwezig voor een intensieve en persoonlijke begeleiding. Zo behaalt u altijd het beste resultaat uit uw inspanningen!

Begeleiding en ondersteuning

Tijdens de trainingen, cursussen en coaching worden onze cursisten intensief begeleid. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Zo kunt u altijd, ook nadat de service is geleverd, bij onze cursusbegeleiders terecht voor al uw vragen. Jacobs & van Rooij vindt het belangrijk om een langdurige relatie met haar klanten op te bouwen. Daarom houden wij contact met onze klanten. Onze klanten worden regelmatig bezocht door onze adviseurs en er wordt gekeken of de zaken daadwerkelijk verbeterd zijn. Mocht het nodig zijn, dan kunnen onze klanten worden uitgenodigd voor een opfrisdag of een follow-up.

Cursussen & trainingen

Onze opleidingen zijn resultaatgericht en direct in de praktijk toepasbaar. Het doel van onze opleidingen is om u kennis en kunde te vergroten. En dit direct toepasbaar te maken in de praktijk. Hiermee kunt u vooraf opgestelde doelen beter bereiken en daardoor een gewenste situatie creëren.

Cursussen & trainingen

In-company trainingen

Jacobs & van Rooij is een uiterst geschikte partner voor het trainen op uw locatie. Na een vrijblijvende intake, zullen onze bevindingen worden omgezet in een advies. Hieruit volgt desgewenst een trainingsaanpak voor geselecteerde deelnemers binnen uw organisatie.

In-company trainingen

Personal coaching

Jacobs & van Rooij treedt op als sparringpartner in die situaties waarbij u wellicht een frisse kijk nodig heeft van een ‘outsider’. Door middel van coaching wordt vanuit meerdere invalshoeken bekeken hoe u situaties kunt aanpakken. Wij geven aanwijzingen en helpen u waar nodig.

Personal coaching