Leidinggeven aan professionals

Met een ondernemerstest leer je jezelf als ondernemer kennen

Als ondernemer kun je het soms erg druk hebben. Te druk zelfs om eens stil te staan bij het feit of je wel daadwerkelijk de succesvolle ondernemer bent die jij denkt te zijn. Vooral als je zelfstandig ondernemer bent, dan heb je geen collega´s of leidinggevenden die jou beoordelen en die je kunnen wijzen op je tekortkomingen. Hoe succesvol je als ondernemer ook bent, er zullen altijd bepaalde punten zijn waarop je tekortschiet en wat je aan jezelf kunt verbeteren. Om erachter te komen wat voor soort ondernemer je bent en wat je verbeterpunten zijn, kun je een ondernemerstest laten uitvoeren.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Hoe werken ondernemerstesten van Jacobs & van Rooij?

Voor iedere ondernemer die zijn of haar capaciteiten wil ontdekken of juist wil bevestigen en niet bang is om de eigen tekortkomingen onder ogen te zien, heeft Jacobs & van Rooij ondernemerstesten opgesteld. De ondernemerstesten bestaan uit een tweetal testen, namelijk een persoonlijkheidsanalyse en een bedrijfsanalyse. Zo komen alle factoren aan bod waarmee je volledig inzicht krijgt in wat voor soort ondernemer je bent, hoe jouw persoonlijkheid hier een rol bij speelt en wat de punten zijn waar je aan moet werken. De ondernemerstest stelt je in staat om jezelf beter te leren kennen en je te ontwikkelen tot een betere ondernemer.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Een test die iedere ondernemer kan maken

De ondernemerstest van Jacobs & van Rooij is een test die iedere ondernemer kan maken. Nadat je de persoonlijkheids- en bedrijfsanalyses hebt ingevuld, gaan wij de gegevens analyseren. Omdat wij je serieus nemen, zullen wij onze bevindingen evalueren tijdens een persoonlijk gesprek. Als blijkt dat er bepaalde punten zijn waar je jezelf in kunt verbeteren, dan kunnen wij je hierbij begeleiden. Wij bieden voor ondernemers namelijk diverse trainingen en cursussen aan. Jij kunt je hiervoor opgeven om zo van je zwakke punten je sterke punten te maken.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland