Leidinggeven aan professionals

De eerste stappen als zelfstandig ondernemer met een ondernemerschap training

Sta jij op het punt om de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te maken? Als zelfstandig ondernemer hoef je aan niemand verantwoording af te leggen, deel je je eigen tijd in en is iedere dag een uitdaging. Natuurlijk zitten er veel voordelen aan het zelfstandig ondernemerschap, maar je zult ongetwijfeld ook dingen tegenkomen die tegen zullen vallen. Als zelfstandig ondernemer moet je overal kennis van hebben, want je krijgt met meer zaken te maken dan enkel je producten of diensten. Bereid je daarom goed voor op het zelfstandig ondernemerschap en meld je aan voor een ondernemerschap training.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Waarom ondernemerschap trainingen volgen?

Iedereen kent het beeld dat er wel eens bestaat van de vlotte ondernemer. Met een vlotte babbel is zakendoen op de golfbaan een fluitje van een cent. Een vlotte babbel kan helpen, maar is geen garantie op een succesvol ondernemerschap. Evenmin of je wel of geen opleiding hebt gehad. Het ondernemerschap is vooral doorzetten en passie hebben. Toch kun je veel aan specifieke ondernemerschap trainingen hebben. Zakendoen op de golfbaan is maar voor weinig ondernemers weggelegd. De realiteit is dat je je product of dienst zelf bij de klant moet brengen. Dit vergt een stuk marketing. Ondernemen kan leuk zijn, maar hoe administreer jij je gegevens? Dit zijn bijkomende werkzaamheden waar niet onderuit te komen is en bij het ondernemerschap horen. Met ondernemerschap trainingen leer je in grote lijnen wat marketing is en hoe je je financiële administratie moet voeren.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Een training ondernemerschap extern volgen bij Jacobs & van Rooij

Of je nu start met je eigen onderneming of al een ervaren ondernemer bent, een training ondernemerschap extern volgen bij Jacobs & van Rooij kan je veel opleveren. Ten eerste extra kennis, maar ook meer inzicht in wat voor soort ondernemer je bent en wat je verbeterpunten zijn. Bij ons volg je een training ondernemerschap met een goede combinatie tussen theorie en praktijk. Immers, als ondernemer leer je het meeste van praktijksituaties. Met de extra opgedane kennis tijdens de training, kun je jouw ondernemerschap nog meer inhoud geven.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland