Leidinggeven aan professionals

Een ondernemerschap cursus voor de startende en ervaren ondernemer

Voor de definitie van ondernemerschap zul je van iedere ondernemer wel een andere omschrijving krijgen. Er zijn dan ook vele manieren om het ondernemerschap in te vullen. Er is niet één bepaalde manier van ondernemerschap en wat de één als fout ziet, ziet de ander als een nieuwe uitdaging. Ben je zelfstandig ondernemer en opereer je alleen of ben je ondernemer in een grote organisatie en stuur je tientallen of honderden mensen aan? Iedere ondernemer doet het op zijn of haar manier en dat is ook de charme van het ondernemerschap. Met een ondernemerschap cursus krijg je wel alle noodzakelijk factoren die bij het ondernemerschap horen, goed onder de knie.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Met ondernemerschap cursussen leer je welk soort ondernemer je bent

Wat bij ondernemers wel eens een valkuil is, is dat zij altijd maar door moeten. Het ene project is nog niet afgerond of het andere project start alweer. De onderneming gaat voor alles. Hierdoor houd je eigenlijk geen tijd over om te reflecteren. Dit is soms nodig, om te zien of je het allemaal nog steeds goed aanpakt, je geen zaken over het hoofd ziet en hoe je het zelf vindt gaan als ondernemer. Juist als je druk bent met ondernemen, dan zijn dit essentiële vragen die van invloed kunnen zijn op het verdere verloop van je ondernemerschap. Neem daarom wel de tijd voor ondernemerschap cursussen. Naast het feit dat je tijdens een cursus kennis op doet, is het ook een moment voor zelfreflectie.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Volg een cursus ondernemerschap extern bij Jacobs & van Rooij

Met een cursus ondernemerschap extern bij Jacobs & van Rooij krijg je professionele adviezen van begeleiders die weten wat het ondernemerschap inhoudt. Wij zijn al meer dan 20 jaar ervaren in het coachen en trainen van ondernemers. Tijdens de cursus stellen wij de menselijke maat centraal. Dit zorgt voor een prettige cursus met persoonlijk contact en waarbij theorie en praktijk goed gecombineerd worden. Een cursus ondernemerschap kan gevolgd worden door zowel de startende als ervaren ondernemer.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland