Leidinggeven aan professionals

Door te leren leidinggeven een succesvolle manager worden

Of je succesvol kunt leidinggeven, hangt van diverse factoren af. Ben je hiervoor getraind, heb je leidinggevende talenten en past de organisatie bij jou? Het hebben van leidinggevende talenten kun je hebben of juist niet. In bepaalde mate kun je dit trainen, door bijvoorbeeld je persoonlijk leiderschap te trainen. Leren leidinggeven via een training of cursus is zeker aan te raden als je nog een onervaren manager bent. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je via promotie in je leidinggevende functie bent gegroeid en zonder hier daadwerkelijk voor opgeleid te zijn. Met een training doe je eindelijk de kennis op die je eigenlijk al had willen hebben.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Wat leer je tijdens een training leidinggeven?

Leidinggeven houdt meer in dan alleen maar de lakens uitdelen op een afdeling of in een bedrijf. Als leidinggevende bewaak jij de verschillende processen in je organisatie. Het hangt van jouw leidinggevende kwaliteiten af, hoe soepel bepaalde processen lopen. Weet jij op het juiste moment met de vuist op tafel te slaan, kun je je medewerkers inspireren en hoe handel je problemen af? Dit zijn zomaar wat vragen die je op een training leidinggeven kunt tegenkomen. Een training leidinggeven, geeft jou kennis en de gereedschappen om in iedere situatie die je tegenkomt juist te handelen en een waardevolle factor voor jouw organisatie te worden.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Een cursus leidinggeven extern volgen bij Jacobs & van Rooij

Een cursus leidinggeven extern volgen bij Jacobs & van Rooij, is ideaal voor diegenen die de opgedane kennis graag direct in de praktijk wil brengen. Hiervoor hebben wij namelijk theorie- en praktijkruimtes. De theoretische kennis pas je door middel van praktijkvoorbeelden toe in onze praktijkruimte. Op deze manier begrijp je de theorie en zie je ook direct wat de uitwerking in de praktijk is. Wij staan voor een persoonlijke benadering, waarbij je tijdens de cursus intensieve ondersteuning krijgt van onze cursusbegeleiders.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland