Leidinggeven aan professionals

Fris je kennis op met een leiderschap workshop

Weet jij als directeur of manager nog waarom je gekozen hebt om leiding te geven? Met andere woorden, ben je nog steeds zo gepassioneerd als toen je voor het eerst je leiderschapskwaliteiten moest tonen? Vaak was je op dat moment nog vol passie en had je vele nieuwe ideeën hoe het allemaal anders kon. Misschien heb je ook wel heel veel bereikt? Helaas zijn bij veel leidinggevenden vaste gewoontes er langzaam ingeroest. Er is van de passie niet zoveel meer over en voor veranderingen staat men niet meer open. Misschien dat een leiderschap workshop je kijk op het leidinggeven kan hernieuwen?

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Vindt met leiderschap workshops het elan weer terug

Het is niet gemakkelijk om toe te geven dat je eigenlijk een uitgebluste leidinggevende bent. Je kabbelt voort op vaak nog oude stramienen en je mist de passie. Misschien probeer je het nog te redden tot je pensioen, maar dan moet je er ook rekening mee houden dat je huidige houding ook jouw team en het bedrijf treft. Je moet gewoon eens enkele leiderschap workshops volgen. Met het volgen van de juiste leiderschap workshop zal het weer opnieuw beginnen te kriebelen en heb je zin om met nieuw opgedane kennis er weer tegenaan te gaan. Dit is dan ook de bedoeling van leiderschap workshops, je hebt net even dat nodige duwtje in de rug gekregen.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Volg een workshop leiderschap van Jacobs & van Rooij

Als het over leiderschapskennis gaat, dan heb je met Jacobs & van Rooij de juiste partner gevonden. Of je nu een ervaren directeur bent of nog een jonge manager, iedereen heeft wat aan onze workshop. Tijdens de workshop komt alles aan bod, zoals hoe je communiceert, welk type leidinggevend je bent en hoe jij je zwakke punten kunt omzetten naar sterke punten. Na de workshop leiderschap ben jij er klaar voor om het geleerde in de praktijk te brengen.

Bekijk onze training Succesvol Leiderschap.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland