Leidinggeven aan professionals

Werk aan je kwaliteiten met een leiderschap training

Bij sommigen zit leidinggeven in de genen en ogen zij als geboren leiders. Maar dit geldt niet voor alle directeuren en managers. De meeste managers zijn in de loop der jaren in de functie gegroeid en hebben eventueel wat extra cursussen gedaan. Maar leiderschap laat zich niet alleen uitdrukken in opleiding. Ervaring en vooral persoonlijkheid zijn erg belangrijk voor goed leiderschap. Met een perfecte combinatie tussen deze zaken, ben jij de gedroomde leider. Maar dit geldt voor maar weinig mensen. Of je mist net wat kennis en ervaring of je persoonlijkheid staat je in de weg om goede leiderschapskwaliteiten te tonen. Met een leiderschap training leer jij op ieder vlak je leiderschap ontwikkelen.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Leiderschap trainingen die voor jou geschikt zijn

Er zijn vele soorten leiderschap trainingen die je kunt volgen. Maar het nadeel van veel trainingen, is dat het algemene trainingen zijn. Veel kennis hoef je namelijk niet meer op te doen, je hebt juist behoefte aan specifieke kennis op bepaalde onderdelen. Daarnaast wordt je bij sommige leiderschap trainingen meer als een nummer behandeld. Je hebt dus behoefte aan leiderschap trainingen die min of meer op maat zijn, zodat je ook daadwerkelijk nieuwe dingen leert waar je iets mee kunt. Bij een dergelijke leiderschap training word je doorgaans heel persoonlijk benaderd en worden voorbeelden uit de praktijk behandeld. Je hebt het dan over de leiderschap trainingen van Jacobs & van Rooij.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Volg een leiderschapstraining van Jacobs & van Rooij

Waar heb jij als leidinggevende of directeur behoefte aan? Welke punten op persoonlijk vlak, communicatievlak of op het gebied van kennis moet verder worden ontwikkeld? Jacobs & van Rooij heeft het antwoord met onze leiderschap trainingen. We hebben een algemene leiderschapstraining, maar ook trainingen voor specifieke kennis, zoals beter communiceren, hoe je beter kunt organiseren of hoe je bepaald doelen het beste kunt bereiken. Ook kun je bij ons een cursus persoonlijk leiderschap volgen, om jezelf beter te ontdekken.

Bekijk onze training Succesvol Leiderschap.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland