Leidinggeven aan professionals

Het leren ontwikkelen van gespreksvaardigheden

Een gesprek voeren zal iedereen wel eens doen. Maar het is wel een verschil of je een gesprek voert met vrienden of met een zakelijke klant, medewerker of directie. In het laatste geval heb je bepaalde gespreksvaardigheden nodig. Als manager die in gesprek gaat met een medewerker, wil je graag dat jij het gesprek leidt en hiermee je doel bereikt. Daarnaast wil je tijdens bepaalde gesprekken voorkomen dat een medewerker overstuur raakt. Ook dit kun je bereiken met de juiste gespreksvaardigheden. Maar helaas is niet iedereen even vaardig in het voeren van gesprekken en vaak speelt onzekerheid een grote rol.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Leer met een training gespreksvaardigheden een gesprek te leiden

Als je met een medewerker of klant in gesprek gaat, dan wil je hier een bepaalt doel mee bereiken. Je wilt de klant overtuigen van je producten of diensten of je wilt je medewerker iets duidelijk maken. Dit kan alleen als je goede gespreksvaardigheden toepast. En gespreksvaardigheden houdt niet alleen in dat jij het woord voert. Luisteren is hier een onderdeel van en ook adequaat reageren op wat je gesprekspartner te zeggen heeft. Alle factoren waarmee je tijdens een gesprek te maken krijgt, worden behandeld tijdens een training gespreksvaardigheden. Hiermee til je je gespreksvaardigheden naar een hoger niveau.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Je gespreksvaardigheden verbeteren met hulp van Jacobs & van Rooij

Wil jij tijdens een gesprek beter overkomen? Heb je het gevoel dat je tijdens een gesprek niet altijd wordt begrepen of krijgen zenuwen altijd de overhand? Jacobs & van Rooij helpt je bij met je gespreksvaardigheden te verbeteren. Wij zijn al ruim 20 jaar actief met het begeleiden van managers, directeuren en ondernemers. Dit doen wij door middel van cursussen, trainingen en coaching. Ook als je je gespreksvaardigheden wilt verbeteren, dan hebben wij hiervoor een training. Je krijgt persoonlijke begeleiding en onze trainingen zijn praktisch georiënteerd. Ieder niveau kan daarom bij ons terecht voor een training.

Bekijk onze communicatietraining.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland