Leidinggeven aan professionals

Verbeter je kwaliteiten met een cursus zakelijk communiceren

Zakelijke communicatie is heel anders dan het communiceren in de privésituatie. Je kun privé prima communiceren, maar zakelijk misschien helemaal niet zo goed zijn in communicatie. Onder zakelijk communiceren valt bijvoorbeeld het voeren van gesprekken met klanten, met medewerkers en met directieleden. Je moet op ieder niveau weten hoe je moet communiceren en wat je uiteindelijke doel is van het gesprek. Communiceren is ook luisteren en dit kan lastiger zijn dan je denkt. Met een cursus zakelijk communiceren hoeft communicatie voor jou geen probleem meer te zijn.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Cursussen zakelijk communiceren versterken je zelfvertrouwen

Op welk niveau je ook zakelijk moet communiceren, veel mensen zullen zich onzeker voelen. Niet iedereen heeft voldoende zelfvertrouwen en de vaardigheden in huis. En hoewel je je ongetwijfeld met je gebreken zult redden tijdens zakelijke communicatie, is het wel zo fijn als je je zekerder kunt voelen. Met zelfvertrouwen een zakelijk gesprek aangaan is zeker te merken, want je houding zal dit uitstralen. Communiceren gaat ook over wat je uitstraalt tijdens een gesprek. Als jouw zelfvertrouwen over je communicatiewijze wel wat beter mag, dan kan dit getraind worden. Met cursussen zakelijk communiceren, wordt niet alleen gefocust op de wijze waarop je communiceert, ook hoe je dit doortastend en met zelfvertrouwen kunt doen.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Volg bij Jacobs & van Rooij een zakelijk communiceren cursus

Als je bij Jacobs & van Rooij een zakelijk communiceren cursus volgt, dan mag je uitgaan van een betrokken en persoonlijke begeleiding. Op welk gebied jij ook moeite hebt met het communiceren, alles komt tijdens de cursus aan bod. Je leert hoe je overtuigend kunt communiceren, maar ook hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten en assertief met iedere vorm van communicatie om kunt gaan. Onze cursus zakelijk communiceren is er voor zowel managers als werknemers.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland