Leidinggeven aan professionals

Realiseer jouw doelen met behulp van een cursus persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is misschien niet een term waar je dagelijks over nadenkt. Het zijn juist bij bepaalde gelegenheden of in bepaalde situaties dat je hiermee geconfronteerd wordt. Krijg je in je werksituatie meer verantwoordelijkheden en word je manager, dan is dit een typische situatie waarop je moet nadenken over persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap heeft niets te maken met je stijl van leidinggeven, maar met de regie nemen over je eigen leven, om jouw eigen doelen te bereiken. Als jij dit duidelijk in beeld hebt, ben jij veel beter in staat om leiding te geven aan anderen. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap leer jij wat je allemaal kunt bereiken.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Ontdek je talenten met een persoonlijk leiderschap cursus

Ben je een manager, directeur of ondernemer? Dan heb je bepaalde skills nodig om je werkzaamheden succesvol uit te voeren. Deze zogenaamde ´skills´ zijn jouw talenten. Je kunt deze talenten van nature hebben, maar je kunt ze ook aanleren. Maar hoe weet jij of je daadwerkelijk gebruikmaakt van al jouw talenten? En wat als je je talenten nog lang niet allemaal hebt ontdekt en ontwikkeld? Waar zou je in het leven gestaan hebben als je wel kennis had van deze talenten en deze ook ontwikkeld zou hebben? Dit zijn essentiële vragen die het verloop van je carrière kunnen bepalen of zelfs van invloed zijn op bepaalde waarden waar jij in het leven belang aan hecht. Daarom kan een persoonlijk leiderschap cursus zeer waardevol voor je zijn.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Cursussen persoonlijk leiderschap volgen bij Jacobs & van Rooij

Al ruim 20 jaar begeleidt Jacobs & van Rooij directeuren, managers en ondernemers door middel van cursussen en opleidingen. Ook voor coaching of een training kun je bij ons terecht. Wil jij nader kennismaken met jezelf, je talenten en je persoonlijke waarden? Dan hebben wij hiervoor cursussen persoonlijk leiderschap, waar jij je voor kunt aanmelden. Persoonlijk leiderschap is vooral jezelf goed kennen. Als jij jezelf goed kent en weet waar jij staat, dan helpt dit je tijdens je gehele carrière.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland

Bekijk de cursus Succesvol Leiderschap