Leidinggeven aan professionals

Laat je goed voorlichten tijdens een cursus ondernemen in Nijmegen

Ben je nog niet officieel een zelfstandig ondernemer, maar overweeg je wel voor het ondernemerschap te kiezen? Het spreekt voor zich dat je niet onbeslagen ten ijs wilt komen. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een tegenslag krijgt of met zaken te maken krijgt waar je nog niet aan gedacht had. Dit is onderdeel van het ondernemerschap. Het is juist de wijze waarop je hiermee omgaat dat aangeeft hoe jij het ondernemerschap ziet en wilt vormgeven. Voor iedereen die het zelfstandig ondernemerschap overweegt is een cursus ondernemen in Nijmegen een goede voorbereiding.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Waarom een cursus ondernemerschap in Nijmegen zo waardevol is

De ondernemer laat zich niet in een hokje stoppen door aan een verplicht lijstje te moeten voldoen voor voltooide opleidingen, opgedane werkervaring en sociaal leven. Iedereen kan een ondernemer zijn, ook al heb je helemaal geen opleiding gehad. Je kunt een bloeiend bedrijf hebben, door alleen maar een goed idee te hebben. In dit soort gevallen kan een cursus ondernemerschap in Nijmegen een hele waardevolle aanvulling zijn. Ook al heb je geen werkervaring en geen opleiding genoten, je komt tijdens de cursus alles te weten wat je tijdens het ondernemerschap mag verwachten. Na de cursus kun je de geleerde kennis direct in de praktijk omzetten en jezelf nog beter als ondernemer ontwikkelen.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Een cursus ondernemerschap in Nijmegen bij Jacobs en van Rooij

Vind je het ondernemerschap nog best wel spannend of wordt je af en toe nog onzeker van bepaalde situaties? Een cursus ondernemen in Nijmegen van Jacobs en van Rooij is dan een uitkomst. Alles wat je wilt weten over het ondernemerschap, wordt duidelijk uitgelegd door experts en door middel van praktijkgerichte benadering. Het doel van onze trainingen en cursussen, is om de menselijke factor de boventoon te laten voeren. Dit resulteert in een zeer aangename cursus met betrokken opleiders en waarbij je persoonlijke aandacht krijgt.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland