Leidinggeven aan professionals

Een cursus ondernemen in Helmond voor de startende en ervaren ondernemer

Wanneer je in vaste dienst bent, dan weet je ongeveer wat je van je werkdag mag verwachten en welke werkzaamheden je moet uitvoeren. Bij een zelfstandig ondernemer is dit allesbehalve zeker. Uiteraard, het ondernemerschap hoeft in de praktijk lang niet altijd zo spannend te zijn zoals soms wordt voorgeschoteld. Ook een zelfstandig ondernemer kan een saaie dag hebben, maar dit kan net zo goed een enerverende dag zijn. Voor het vak van zelfstandig ondernemer bestaat geen opleiding, je moet het zelf zien uit te vinden. Wil toch enige handvatten hebben? Dan is een cursus ondernemen in Helmond aan te raden.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Leer met een cursus ondernemerschap in Helmond een goed ondernemer te zijn

Welke producten jij verkoopt of welke diensten jij uitvoert is in principe niet van belang om een goede ondernemer te zijn. Een goede ondernemer houdt niet alleen in dat je onderneming door jouw inspanningen succesvol is. Een goed ondernemer zorgt ervoor dat leveranciers en instanties tijdig worden betaald en een goed ondernemer is ook een goede werkgever voor het personeel. Daarnaast moet je als zelfstandig ondernemer een beetje een alleskunner zijn, je moet overal wat verstand van hebben, zoals marketing, personeelszaken en de financiële administratie. Een cursus ondernemerschap in Helmond is dan geen overbodige luxe. Tijdens de cursus krijgt je te maken met alle aspecten die van toepassing zijn bij het ondernemerschap.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Bij Jacobs & van Rooij volg je succesvol een cursus ondernemen in Helmond

Als je meer wilt weten over wat er bij het ondernemer zijn komt kijken, schrijf je dan bij Jacobs & van Rooij voor een cursus ondernemen in Helmond. Ons doel is om jou succesvol de cursus te laten afronden, waarbij je ook daadwerkelijk sterker in je schoenen staat als ondernemer. Wij kiezen tijdens de cursus voor een persoonlijke benadering en praktijkgerichte voorbeelden. De opgedane kennis tijdens de cursus kun je daarna direct in praktijk brengen.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland