Leidinggeven aan professionals

Wordt een succesvolle ondernemer met een cursus ondernemen in Brabant

Wanneer je een startende ondernemer bent, dan komt er heel veel op je af. Je gaat als ondernemer gedreven en passioneel van start, maar dan blijk je tegen allerlei zaken aan te lopen waar je van te voren eigenlijk niet over hebt nagedacht. Denk aan het voeren van een deugdelijke administratie, bepaalde rechten en plichten die je als ondernemer hebt of vergunningen waarvan je niet wist dat ze aangevraagd moesten worden. Het is een uitdaging om hiermee om te gaan en desnoods extra kennis op te doen. Door het volgen van een cursus ondernemer in Brabant, zul je heel wat wijzer worden.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Door een cursus ondernemerschap in Brabant je ondernemerschap vormgeven

Aan passie en gedrevenheid zal het een echte ondernemer niet ontbreken. Doorgaans kiezen ondernemers ook hele bewust voor het ondernemerschap. Maar veel ondernemers onderschatten het ondernemerschap wel eens. Dit terwijl goed ondernemerschap juist de basis vormt voor een succesvolle onderneming. Ze raken misschien gestrest door werkzaamheden waar ze geen rekening mee gehouden hebben of geen kennis van hebben of weten niet hoe ze goed om kunnen gaan met mislukkingen die er ongetwijfeld ook komen. Met een cursus ondernemerschap in Brabant, leer jij je als startende ondernemer voorbereiden op het ondernemerschap. Ben je al volop actief als ondernemer? Ook dan is de cursus zinvol, met de opgedane kennis geef jij jouw ondernemerschap meer inhoud.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Volg een cursus ondernemerschap in Brabant bij Jacobs & van Rooij

Als het om ondernemerschap gaat, dan heeft Jacobs & van Rooij hier al meer dan 20 ervaring mee. Wij begeleiden, coachen en trainen zowel startende als ervaren ondernemers om hun ondernemerschap meer vorm te geven of om meer kennis op te doen. Maak als ondernemer toch eens een gaatje vrij in je agenda en kom voor een cursus ondernemerschap naar Brabant. Het zal het zeker waard zijn, want wij geven je waardevolle tips om een succesvolle ondernemer te worden.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland