Leidinggeven aan professionals

Leer alles over ondernemen met een cursus ondernemen in Arnhem

Ooit heb je voor het ondernemerschap gekozen omdat je gepassioneerd bent over een product of dienst en hier heel goed in bent. Is je onderneming inmiddels gegroeid, dan kom je erachter dat je meer moet doen dan je passie uitvoeren. Misschien ben je helemaal niet goed in een administratie voeren, het moet toch gebeuren. Je moet ook reclame maken, maar wat als je geen kaas hebt gegeten van marketing? Je kunt onzeker worden of je het wel goed aanpakt en zelfs je passie verliezen. Laat het niet zover komen en geef je op voor een cursus ondernemen in Arnhem.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Waarom een cursus ondernemerschap in Arnhem volgen?

Voor iedere ondernemer in welke branche ook, startend of reeds ervaren, is een cursus ondernemerschap in Arnhem volgen zeer leerzaam. Veel startende ondernemers willen het ondernemerschap wel eens onderschatten en zien niet wat er op hun afkomt. Goed ondernemerschap moet altijd gestimuleerd worden, maar door tegenslagen kunnen ondernemers afhaken. Wil jij ook een zelfverzekerde ondernemers zijn die zich niet laat beperken in zijn of haar passie? Dit kan door je in te schrijven voor een cursus ondernemerschap in Arnhem. Tijdens de cursus leer je alles wat er komt kijken bij het ondernemerschap, zodat jij goed voorbereid bent. Reeds ervaren ondernemers doen veel kennis op tijdens de cursus en leren hun skills op vele vlakken te verbeteren.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Volg een cursus ondernemen in Arnhem bij Jacobs & van Rooij

Tijdens een cursus ondernemen in Arnhem wil je wel voorgelicht worden door experts op het gebied van ondernemen. Die ervaring heeft Jacobs & van Rooij meer dan voldoende aan boord. Al jarenlang trainen, coachen en begeleiden wij ondernemers uit vele branches en hierdoor kennen wij de kneepjes van het ondernemerschap door en door. Op welke wijze jij ook tips, advies of coaching nodig hebt, tijdens een cursus ondernemerschap in Arnhem gaan wij praktijkgericht met je aan de slag en met een persoonlijke benadering.

 

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland