Leidinggeven aan professionals

Verbeter je communicatie met coaching

Goede communicatie is de basis voor een succesvol ondernemerschap of een geslaagde carrière. Het gaat bij goede communicatie niet om de zogenaamde ´vlotte babbel´. Dit is namelijk persoonsgebonden. Ook als je ingetogener bent kun je nog steeds uitstekende communicatieve eigenschappen hebben. Communicatie is een totaalpakket met factoren, zoals hoe je je uitdrukt door middel van bepaalde gesprekstechnieken, de wijze waarop je luistert, je houding en hoe zeker je jezelf voelt. Als je met één of meerdere van deze factoren wel eens moeite hebt, dan kun je jouw communicatie met behulp van coaching toch leren. Ook als je ingetogen en niet assertief bent, dan is het heel goed mogelijk om dit tijdens coaching aan te leren.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Train je zelfvertrouwen met behulp van een communicatie coach

Misschien wel het belangrijkste probleem voor veel medewerkers, managers, directeuren en ondernemers, is het zelfvertrouwen tijdens het voeren van gesprekken. Het voeren van een zakelijk gesprek is iets heel anders dan een privégesprek voeren. Of je nu een klant moet overtuigen, je een sollicitatiegesprek moet voeren of een functioneringsgesprek, veel mensen zien tegen zulke gesprekken op. Dit kunnen inderdaad lastige gesprekken zijn, maar het is vooral je zelfvertrouwen die je parten speelt. Weinig zelfvertrouwen of zelfs angst voor het gesprek zal je ook uitstralen en dit wil je voorkomen. Met behulp van een communicatie coach kun je van je onzekerheid afkomen, zodat je vol met zelfvertrouwen ieder soort gesprek kunt voeren.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Coaching voor een betere communicatie bij Jacobs & van Rooij

Communiceren kun je leren. Voor coaching voor je communicatie, kun je je aanmelden bij Jacobs & van Rooij. Wij zijn al ruim 20 jaar ervaren in het begeleiden van managers, directeuren en ondernemers op ieder gebied. Zo ook met communicatie. Tijdens coaching voor een betere communicatie, wordt er een breed palet van onderwerpen behandeld, met veel oefeningen en praktijksituaties. Je zult direct de uitwerking zien van jouw manier van communiceren. Zo wordt je gestimuleerd en krijg je volop zelfvertrouwen.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

beste opleider van nederland

Wil je jezelf verbeteren in je communicatie? Bekijk onze Communicatie cursus