Verbeter je persoonlijke kwaliteiten als ondernemer

Waarom Jacobs & van Rooij?

Al 20 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Wij maken ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf.

Zeer professioneel team dat door praktijk gerichte trainingen oplossingen aanreikt die direct toepasbaar zijn in het dagelijks werk en leven! - Meer dan 500 cursisten hebben ons al beoordeeld

Onze succesverhalen

Een zeer betrokken en succesvolle manier van overdracht van informatie. De theorie wordt goed beschreven en toegelicht om dit in de praktijk toe te gaan passen binnen het bedrijf. Een absolute aanrader!
Marc van der Avoird Van der Avoird Trayplant
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Nieuws berichten

Eerste hulp bij personeelsmarketing

Het is tegenwoordig zeer moeilijk om aan goed personeel te komen. Sollicitanten reageren niet zomaar op iedere advertentie. Ze zijn selectief in wat ze willen en bovendien liggen de banen voor het oprapen. Dit kan problemen opleveren voor moeilijk in te vullen vacatures. Vandaar dat je inventief en creatief moet zijn in het vinden van nieuwe en goede werknemers.
Lees bericht

Hoe om te gaan met moeilijke werknemers

Er zijn veel manieren waarop een inefficiënte werknemer het je leven moeilijk kan maken en je productiviteit naar beneden kan brengen. Weet jij wanneer het 't beste is om ze te houden en wanneer je ze beter kan laten gaan?
Lees bericht

Zo creëer je een loyale, enthousiaste en hardwerkende groep!

Leiderschap is een zeer onbegrepen, maar verrassend eenvoudig onderwerp. Als je begrijpt wat leiderschap inhoudt, kun je echt dingen voor elkaar krijgen.
Lees bericht

Verdere verdieping in het effectief communiceren

Zoals eerder al werd geschreven; Goed, duidelijk en vooral effectief communiceren is iets wat voor velen lastig blijft. Miscommunicatie en aannames zijn bekende valkuilen die je het liefst wilt voorkomen. Eerder gaven wij al tips om effectiever te gaan communiceren. In deze blog geven wij weer een boel tips.
Lees bericht