Verkooptraining regio Eindhoven

Verkooptraining regio Eindhoven

Word een topverkoper door de verkooptraining Eindhoven

  • Hoe haal ik meer rendement uit mijn verkoopgesprekken?
  • Hoe ga ik gestructureerd een verkoopgesprek in?
  • Welke verkooptechnieken en overtuigingsprincipes zijn het meest effectief?
  • Wat zijn de trucs om langdurige en duurzame klantrelaties op te bouwen?
  • Hoe vergroot ik het vertrouwen van (potentiële) klanten?
  • Wat zijn de geheimen en tips van absolute topverkopers?

Als ondernemer wilt u het rendement uit uw verkoopgesprekken verbeteren. Daarom heeft Jacobs & van Rooij speciaal voor ondernemers de verkooptraining Eindhoven ontwikkeld. Wij begeleiden al ruim 16 jaar ondernemers bij het optimaliseren van hun verkoopresultaten. Het is ons doel om uw verkoopvaardigheden significant te verbeteren. Daarom hangt de duur van de verkooptraining af van uw persoonlijke voortgang. Met als gevolg dat wij de kwaliteit van uw eindproduct kunnen waarborgen. En dat doen wij met succes!

Verkooptraining Eindhoven

De verkooptraining Eindhoven leert u om verschillende verkooptechnieken en overtuigingsprincipes toe te passen. Onze consultants hebben jarenlange verkoopervaring en weten daarom als geen ander wat wel en niet werkt. U krijgt verschillende tips en handreikingen die het rendement van uw verkoopgesprekken verhogen. Daarnaast leert u de grootste valkuilen van verkopers te voorkomen. U gaat met meer structuur en zelfvertrouwen een verkoopgesprek in. Dit verhoogt de afsluitratio van uw verkoopgesprekken. Zowel ervaren als onervaren verkopers boeken grote vooruitgang na het volgen van de verkooptraining Eindhoven!

Jacobs & van Rooij heeft theorie- en praktijkzalen waar u in alle rust kunt studeren. Deze materialen gaat u vervolgens in de praktijk toepassen. Onder intensieve begeleiding van onze consultants haalt u gegarandeerd het maximale rendement uit de verkooptraining. Meer vertrouwen van klanten, professionele verkooptechnieken en betere resultaten. Kortom: u bouwt langdurige en duurzame klantrelaties op!

Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Startdata:

Iedere 1e maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van de maand kunt u instromen in onze cursussen (met uitzondering van feestdagen).

Startdata