Regio Eindhoven

Management cursus | Coaching

  • Blijven de bedrijfsresultaten van je onderneming uit?
  • Heb je vaak weinig tijd om de dingen te doen die je leuk vindt?
  • Vind het moeilijk om werkzaamheden uit handen te geven?
  • Wilt u zich verbeteren in het aansturen van personeel?
  • Wilt u vaardiger worden en meer grip hebben op de bedrijfsresultaten?

Als ondernemer moet u beschikken over verschillende kwaliteiten. Vakinhoudelijke, sociale, communicatieve en leidinggevende vaardigheden zijn daarbij essentieel. Er wordt verwacht dat u een bedrijf kundig kunt leiden. Zowel op strategisch, tactisch als uitvoerend niveau. Om dit te realiseren moet u organisatorisch goed onderlegd zijn. Het goede nieuws: dit is allemaal te leren. Met ambitie, inzet én de juiste management cursus helpen wij u daarbij. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in uw huidige kwaliteiten en ontwikkelpunten. Hiervoor maakt Jacobs & van Rooij gebruik van een ondernemersanalyse. Met onze vrijblijvende ondernemersanalyse kijkt u kritisch naar uw eigen handelen wat leidt tot meer zelfkennis. Op basis hiervan kunnen wij u gericht adviseren en kunt u de best aansluitende management cursus volgen. Jacobs & van Rooij begeleidt MKB’ers in het traject om een betere manager te worden. Wij leveren een breed aanbod aan cursussen en trainingen op het gebied van management en HR. De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau.

 

 

 

 

 

Bent u een ondernemer in de regio Eindhoven en wilt u uw persoonlijke vaardigheden als ondernemer verbeteren? Jacobs & van Rooij begeleidt al ruim 16 jaar ondernemers om hun persoonlijke kwaliteiten en leidinggevende vaardigheden te verbeteren. Door het volgen van de Management Cursus Eindhoven kunt u uw bedrijfsvoering sterk verbeteren. Afhankelijk van uw behoeften bekijken we in samenspraak welke cursus het meest geschikt is.Steeds meer bedrijven uit de regio Eindhoven volgen de Cursussen & Trainingen van Jacobs & van Rooij. Wij starten de cursussen altijd vanuit de menselijke factor binnen uw bedrijf. Daarna helpen we u om uw bedrijf als geheel optimaal te laten functioneren. En dit doen we met succes. In 2014 zijn we verkozen tot Beste Opleider van Nederland. Daarnaast beoordelen onze cursisten ons gemiddeld met een 8,8 en een 9 (ruim 450 beoordelingen).

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=F526akOLCbk

Management cursus: een overzicht van onze cursussen

Communicatiecursus

Hoe mensen beter te begrijpen

Succesvol leidinggeven

Organiseren en functioneren

Het analyseren van situaties

Bedrijfsanalyse

Het verhogen van efficiency

Doelgericht plannen

Cursus marketing

Trust selling (verkooptraining)

Personal coaching

Persoonlijke effectiviteit

Inventarisatiedag

Timemanagement

Team engineering

Workshop interne communicatie

Verkoop workshop

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over een management cursus?Onze specialisten helpen u graag verder! Bel direct met 0492 – 505 340 of mail ons door op onderstaande knop te klikken.

Neem contact met ons op

Startdata:

Instromen kan iedere 1e maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van de maand (met uitzondering van feestdagen).

Bereikbaarheid Jacobs & van Rooij is zowel met eigen- als openbaar vervoer prima bereikbaar. Komt u vanuit Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Venlo, Venray, Breda, Tilburg of een andere locatie? Raadpleeg altijd eerste de actuele reisinformatie voor automobilisten en/of het openbaar vervoer. Wij heten u van harte welkom!

Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Startdata cursus communicatie regio Eindhoven:

Iedere 1e maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van de maand kunt u instromen in onze cursussen (met uitzondering van feestdagen).

Startdata