Management cursus | Coaching | Regio Eindhoven

Communicatie training regio Eindhoven

Op zoek naar een communicatietraining in Eindhoven?

Er zijn verschillende soorten communicatietrainingen in de regio Eindhoven. Dit maakt het weleens moeilijk om de juiste keuze te maken. Jacobs & van Rooij helpt hier graag bij. Wij bieden namelijk geheel vrijblijvend een ondernemersanalyse aan.

Ondernemersanalyse voor de regio Eindhoven

De ondernemersanalyse is een zeer uitgebreide analyse geeft inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpunten. Op basis daarvan kunnen wij je adviseren welke cursussen & trainingen het beste bij je passen en meest geschikt voor jouw bedrijf. Natuurlijk doen we dit altijd in onderling overleg. Jouw persoonlijke leerdoelen staan bij ons altijd centraal. Wellicht start ook jij binnenkort met de communicatietraining in regio Eindhoven?

Stap voor stap communicatietraining regio Eindhoven

Onze communicatietraining gaat stap voor stap door de belangrijkste elementen van communicatie heen. In de eerste oefeningen leer je met meer rust, focus en zelfverzekerdheid gesprekken te voeren. Je ben geconcentreerder en zelfverzekerder tijdens (zakelijke) gesprekken. De meeste cursisten maken grote stappen na het uitvoeren van de eerste twee oefeningen. Al na de 2e cursusdag zien we dit terug in het doortastend optreden en het beter sturen van gesprekken. Zowel privé als zakelijk verlopen gesprekken soepeler. Hierdoor creëer je meer wederzijds begrip met jouw gesprekspartners.

Onderwerpen van de communicatietraining

  • Gesprekken professioneel leiden
  • Luistervaardigheden verbeteren
  • Communicatieve vaardigheden verbeteren
  • Meer begrip creëren tussen jou en je medewerkers
  • Het inlevingsvermogen verbeteren
  • Hoe om te gaan met weerstand en belemmeringen
  • Medewerking krijgen van uw collega’s
  • Gesprekken beëindigen of van onderwerp veranderen
  • Een collega die zwijgt weer aan het praten krijgen

Het is voor ons belangrijk dat je optimaal rendement haalt uit de communicatietraining. Daarom formuleert ieder cursist voorafgaand aan de communicatietraining concrete individuele doelstellingen. Iedereen komt namelijk met een ander doel naar de cursus. Onze cursusbegeleiders gaan samen met jou aan de slag om deze doelstellingen te bereiken. Beheers je de theorie en de praktijkoefeningen voldoende? Dan volgt het examen. Na een positieve afronding van het examen ontvang je van ons een certificaat!

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over de communicatietraining regio Eindhoven? Onze specialisten helpen je graag verder!

Bel direct met 0492 – 505 340 of mail ons.

Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Startdata cursus communicatie regio Eindhoven:

Instromen kan iedere 1e maandag, dinsdag en donderdag van de maand.

Voor 2019 zijn de startdata: 6,7,9 mei; 3,4,6 juni; 1,2,4 juli; 5,6,8 augustus; 2,3,5 september; 7,8,10 oktober; 4,5,7 november; 2,3,5 december.

Voor 2020 zijn de data 6,7,9 januari; 3,4,6 februari, 2,3,5 maart; 6,7,9 april; 4,7,12 mei; 2,4,8 juni, 6,7,9 juli; 3,4,6 augustus; 7,8,10 september; 5,6,8 oktober; 2,3,5 november; 7,8,10 december.

Lees ervaringen over Jacobs & van Rooij Management Ondersteuning B.V.’s training Beter zakendoen door communicatie regio Eindhoven op Springest.