Assertiviteitstraining Den Bosch

Assertiviteitstraining Den Bosch

Assertiviteitstraining Den Bosch

  • Wat betekent assertiviteit en wat voor rol speelt communicatie hierin?
  • Vindt u het lastig om overtuigend te argumenteren en beredeneren?
  • Heeft u er moeite mee om voor uzelf op te komen?
  • Vermijdt u het liefst meningsverschillen of kritiek?
  • Hoe kunt u non-verbaal en verbaal gedrag het best interpreteren?
  • Zelfvertrouwen opbouwen, hoe doe ik dat?

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een gedegen assertiviteitstraining (in de volksmond ook wel een communicatietraining genoemd). Hiermee kunt u voorkomen dat uw eigen belangen worden weggecijferd en dat er over u heen wordt gelopen. De assertiviteitstraining Den Bosch vergroot de kans dat u uw doelen bereikt. Een juiste benadering van mensen bezorgt duurzame relaties en daarin staat wederzijds respect centraal.

De assertiviteitstraining Den Bosch helpt u om mét respect voor anderen zelfbewuster op te treden. U verbetert uw communicatieve vaardigheden en kunt assertiever handelen. Denk daarbij aan beter communiceren, beter argumenteren, meer zelfvertrouwen, beter omgaan met kritiek en nog veel meer. Zowel zakelijk als privé zult u ervaren dat mensen u meer gaan waarderen. En dat leidt tot veel betere relaties!

Wij vinden het belangrijk om inzicht te krijgen in uw persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpunten. Daarom vragen wij u om een ondernemersanalyse in te vullen. Dit geeft ons de mogelijkheid om u een cursus aan te bieden die perfect aansluit op uw behoeftes. Hierdoor haalt u altijd het maximale rendement uit de assertiviteitstraining Den Bosch. Na het volgen van de assertiviteitstraining staat u sterker in uw schoenen en komt u overtuigender over. U neemt geen blad voor de mond en voelt zich zekerder in situaties.

Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Startdata:

Iedere 1e maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van de maand kunt u instromen in onze cursussen (met uitzondering van feestdagen).

Bereikbaarheid:

Jacobs & van Rooij is zowel met eigen- als openbaar vervoer prima bereikbaar. Komt u vanuit Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Venlo, Venray, Breda, Tilburg of een andere locatie? Raadpleeg altijd eerste de actuele reisinformatie voor automobilisten en/of het openbaar vervoer. Wij heten u van harte welkom!

Startdata