Assertiviteitstraining Breda

Assertiviteitstraining Breda

Assertiviteitstraining Breda

  • Wat wordt er verstaan onder assertiviteit?
  • Welke rol speelt communicatie bij het assertief handelen?
  • Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten?
  • Hoe kan ik doelgericht communiceren?
  • Waarom vind ik het zo moeilijk om nee te zeggen?
  • Welke vaardigheden heb ik nodig om nieuwe contacten te maken en een netwerk op te zetten?

Steeds meer ondernemers hebben behoefte aan een assertiviteitstraining (in de volksmond ook wel een communicatietraining genoemd). Assertiviteit zorgt ervoor dat u opkomt voor uw eigen belangen, zonder de belangen van anderen opzij te zetten. Assertieve personen bereiken met veel minder moeite hun doelen. Door mensen correct te benaderen kunt u prettige relaties met anderen opbouwen. Wederzijds respect staat hierbij centraal. Wilt u ook assertiever handelen? Lees dan snel verder wat de assertiviteitstraining Breda u te bieden heeft.

De assertiviteitstraining Breda leert u om zelfbewuster op te treden. Hierdoor bent u in staat om duidelijk én met respect uw mening kenbaar te maken. U gaat problemen en conflicten niet meer uit de weg en houdt een proactieve houding aan. Na de assertiviteitstraining Breda kunt u zichzelf beter profileren. Duidelijk communiceren, argumenteren en redeneren kent voor u geen geheimen meer. Dit geeft uw zelfvertrouwen een enorme boost. U zult ervaren dat mensen u meer gaan waarderen.

Jacobs & van Rooij maakt altijd gebruik van een uitgebreide ondernemersanalyse. Hiermee brengen wij uw persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart. De resultaten uit deze analyse gebruiken wij om een cursus op maat aan te bieden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u het maximale rendement uit uw inspanningen haalt.

Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Startdata:

Iedere 1e maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van de maand kunt u instromen in onze cursussen (met uitzondering van feestdagen).

Bereikbaarheid:

Jacobs & van Rooij is zowel met eigen- als openbaar vervoer prima bereikbaar. Komt u vanuit Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Venlo, Venray, Breda, Tilburg of een andere locatie? Raadpleeg altijd eerste de actuele reisinformatie voor automobilisten en/of het openbaar vervoer. Wij heten u van harte welkom!

Startdata