Assertiviteitstraining Den Bosch

.

Assertiviteitstraining Den Bosch

  • Wat betekent assertiviteit en wat voor rol speelt communicatie hierin?
  • Vindt u het lastig om overtuigend te argumenteren en beredeneren?
  • Heeft u er moeite mee om voor uzelf op te komen?
  • Vermijdt u het liefst meningsverschillen of kritiek?
  • Hoe kunt u non-verbaal en verbaal gedrag het best interpreteren?
  • Zelfvertrouwen opbouwen, hoe doe ik dat?

Steeds meer mensen hebben behoefte aan een gedegen assertiviteitstraining (in de volksmond ook wel een communicatietraining genoemd). Hiermee kunt u voorkomen dat uw eigen belangen worden weggecijferd en dat er over u heen wordt gelopen. De assertiviteitstraining Den Bosch vergroot de kans dat u uw doelen bereikt. Een juiste benadering van mensen bezorgt duurzame relaties en daarin staat wederzijds respect centraal.

De assertiviteitstraining Den Bosch helpt u om mét respect voor anderen zelfbewuster op te treden. U verbetert uw communicatieve vaardigheden en kunt assertiever handelen. Denk daarbij aan beter communiceren, beter argumenteren, meer zelfvertrouwen, beter omgaan met kritiek en nog veel meer. Zowel zakelijk als privé zult u ervaren dat mensen u meer gaan waarderen. En dat leidt tot veel betere relaties!

Wij vinden het belangrijk om inzicht te krijgen in uw persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpunten. Daarom vragen wij u om een ondernemersanalyse in te vullen. Dit geeft ons de mogelijkheid om u een cursus aan te bieden die perfect aansluit op uw behoeftes. Hierdoor haalt u altijd het maximale rendement uit de assertiviteitstraining Den Bosch. Na het volgen van de assertiviteitstraining staat u sterker in uw schoenen en komt u overtuigender over. U neemt geen blad voor de mond en voelt zich zekerder in situaties.

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over de assertiviteitstraining Den Bosch?

Onze specialisten helpen u graag verder!
Bel direct met 0492-505340 of mail ons door op onderstaande knop te klikken.
Neem contact met ons op

Startdata:

Iedere 1e maandag, dinsdag en donderdag van de maand kunt u instromen in onze cursussen. Voor 2019 zijn de startdata: 7,8,10 januari; 4,5,7 februari; 4,5,7 maart; 1,2,4 april; 6,7,9 mei; 3,4,6 juni; 1,2,4 juli; 5,6,8 augustus; 2,3,5 september; 7,8,10 oktober; 4,5,7 november; 2,3,5 december.

Bereikbaarheid
Jacobs & van Rooij is zowel met eigen- als openbaar vervoer prima bereikbaar. Komt u vanuit Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Venlo, Venray, Breda, Tilburg of een andere locatie? Raadpleeg altijd eerste de actuele reisinformatie voor automobilisten en/of het openbaar vervoer. Wij heten u van harte welkom!

 

Cursussen & trainingen

.

Cursussen & trainingen

In-company trainingen

.

In-company trainingen

Personal coaching

.

Personal coaching