Assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining

Bijna iedereen is weleens onzeker in lastige situaties. Dit kan leiden tot nervositeit en een daling van ons zelfvertrouwen. Gelukkig biedt Jacobs & van Rooij een assertiviteitstraining aan (in de volksmond ook wel een communicatietraining genoemd). Deze assertiviteitstraining verbetert uw communicatieve vaardigheden aanzienlijk. U leert beter te argumenteren, beredeneren en communiceren. Hierdoor heeft u minder last van onzekerheid en kunt u sociale angsten makkelijker overwinnen.

De assertiviteitstraining helpt u ook om beter om te gaan met kritiek. Wij ondernemers hebben er soms moeite mee om met kritiek om te gaan. Zelfs opbouwende kritiek kan als vervelend worden geïnterpreteerd. En in de meeste gevallen is dat helemaal niet nodig. Mensen met zelfkritiek zijn makkelijker in staat om problemen constructief op te lossen. U creëert daarmee wederzijds begrip bij uw collega’s. Dit leidt tot een betere sfeer op de werkvloer.

Na afloop van de assertiviteitstraining (communicatietraining) kunt u grenzen stellen en bewaken, respectvol nee zeggen en ontspannen lastige gesprekken voeren. Effectief feedback geven en ontvangen, kent voor u geen geheimen meer. Door de assertiviteitstraining staat u sterker in uw schoenen en gaat u met meer plezier naar het werk!

  • Bent u weleens onzeker in bepaalde situaties?
  • Kan uw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken?
  • Wilt u beter argumenteren, beredeneren en communiceren?
  • Hoe kan ik beter omgaan met feedback en (opbouwende) kritiek?
  • Waarom heb ik zoveel moeite om nee te zeggen?
  • Hoe kan ik nieuwe contacten maken en een groot netwerk opzetten?
Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Startdata:

Iedere 1e maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van de maand kunt u instromen in onze cursussen (met uitzondering van feestdagen).

Bereikbaarheid:

Jacobs & van Rooij is zowel met eigen- als openbaar vervoer prima bereikbaar. Komt u vanuit Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Venlo, Venray, Breda, Tilburg of een andere locatie? Raadpleeg altijd eerste de actuele reisinformatie voor automobilisten en/of het openbaar vervoer. Wij heten u van harte welkom!

Startdata