Management cursus | Coaching

Team enineering

Cursusduur
2 - 3 dagen
Locatie
Op locatie
Vertel mij meer

Team-engineering is in de kern van de zaak een inventarisatie van de knelpunten. Het nemen van de volle verantwoordelijkheid daarvoor en het wegnemen ervan door te leren problemen op te lossen. Het laatste deel van Team-engineering is het uitwerken van realistische doelstellingen. En afhankelijk van de wens van de klant een advies-op-maat. Het deelnemersaantal is maximaal 16. Van de deelnemers wordt actieve participatie verwacht.

Voor wie is deze training

Deze in-company training is geschikt voor professionele teams waarbij het nodige gedaan kan worden om de eenheid binnen het team te vergroten of te herstellen.

Wat leer ik in deze training

Deze in-company training heeft als leerdoel om een team te scheppen dat niet langer de ballast van vroeger met zich meedraagt en als team de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien. Onder ballast van vroeger verstaan we: oud zeer, niet werkbare afspraken, geschonden afspraken, onopgeloste problemen en nooit uitgesproken conflicten. Onder vertrouwen in de toekomst verstaan we: de zekerheid hebben dat de teamleden zich houden aan de gemaakte afspraken over de wijze waarop het doel wordt verwezenlijkt. Immers, zich houden aan afspraken vormt de basis voor vertrouwen.

Inhoud van de training: Team engineering

  • Inventariseren knelpunten.
  • Verantwoordelijkheid nemen.
  • Leren problemen oplossen.
  • Uitwerken realistische doelstellingen.

Daarnaast is de inhoud van deze in-company training afhankelijk van uw wensen en daarbij kan er op maat worden geadviseerd.

Wilt u een hecht team creëren en het vertrouwen vergroten?
Wilt u weten wat de training “Team engineering” voor u kan betekenen?
Laat u vrijblijvend adviseren door de beste specialisten!

Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Vertel mij meer,

Ik ontvang graag meer informatie over dit programma.

Of neem direct contact met ons op