Het bedrijf onder de loep | Coaching

Inventarisatie dag

Cursusduur
1 -2 dagen (afhankelijk van de grootte van het bedrijf)
Locatie
Op locatie
Vertel mij meer

Vind de weg naar de oplossing

Onze bedrijfscoach geeft directie  een duidelijk beeld van en inzicht in wat de te verbeteren situaties zijn en de wijze van aanpak. Zo krijgt de directie inzicht in de voorgestelde, te implementeren stappen en kan deze management technisch spiegelen aan de te verbeteren situaties binnen het bedrijf. Een duidelijk overzicht van te implementeren zaken. Indien uitvoering hiervan gewenst is, zal de directie dit samen met onze bedrijfscoach in de vorm van een stappenplan verwezenlijken. Het strategisch plan is zo is opgesteld dat de dagelijkse productie onverstoord door kan gaan.

Globale inhoud van de inventarisatie dag

Een van onze bedrijfscoaches komt op locatie de dagelijkse bedrijfsvoering kritisch onder de loep nemen. Ter voorbereiding van het bezoek heeft onze consultant een korte introductie van het bedrijf (bedrijfsinformatie) nodig. Verder zal er in sommige gevallen ook gebruik worden gemaakt van analyses (online in te vullen door de directie en/of het management team). Uit deze analyses komt een individueel sterkte/zwakte beeld naar voren. De inventarisatie dag is binnen het bedrijf zodat de bedrijfscoach en goed beeld van de onderneming kan krijgen; een korte rondleiding hoort daar natuurlijk ook bij. Er volgt een gesprek met de directeur waarbij onze consultant direct in zal gaan op de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Met specifieke vraagstelling komt onze bedrijfscoach snel tot een beeld van de situatie en de gang van zaken binnen het bedrijf. Dan zal er, indien er gebruik is gemaakt van de analyses, een evaluatie volgen met de betrokken personen. Hierbij kijkt de coach ook naar hun functie. Zo wordt de huidige situatie en ideale situatie op verschillende gebieden binnen het bedrijf belicht.

Je ontvangt van onze bedrijfscoach een helder en inzichtelijk stappenplan met oplossingen en verbeteringen. We geven ook een prioriteitsstelling aan wat betreft de aanpak van deze situaties en verbeterpunten. Daarbij krijg je een nauwkeurige inschatting van bijkomende kosten. Meestal duurt het ook 1 dag maar bij grote bedrijven kan een 2e dag nodig zijn. Hieruit vormt zich een helder stappenplan met korte en direct toe te passen stappen. Geen eindeloze trajecten!

Voor wie is deze inventarisatie dag?

Deze inventarisatie dag is speciaal voor directeuren & ondernemers die vinden dat er punten op de bedrijfsvoering kunnen verbeteren maar niet precies weten wat en hoe.

Overige cursusinformatie

De inventarisatie dag spreken we in overleg af. Daarnaast kun je altijd, tijdens en na de cursus, bij onze cursusbegeleiding terecht voor al je vragen of om zaken nog eens extra te oefenen. Deze diensten zijn gratis.

Wil jij ook inzicht krijgen in situaties die verbeterd kunnen worden en hoe deze verbeterd kunnen worden?
Laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten!

Voordat ik de trainingen volgde had ik vaak weinig tijd voor communicatie.
Ik had het altijd druk en geen tijd om te luisteren. Nu kan ik de rust nemen om
te luisteren en communiceren met voldoende intentie en affiniteit. Ik merk dat dit een gigantisch verschil is. Vanuit mijn omgeving krijg ik positieve reacties. Dit is erg prettig om te ervaren. Helemaal super!
Leon Kanters Kanters B.V.
Zeer praktijkgerichte trainingen, die gelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse werkzaamheden. Prettige informele sfeer, waarin de dagelijkse problemen waar je in je werk tegenaan loopt ook gelijk behandeld kunnen worden ongeacht welke training je volgt. Geven je gelijk de handvatten mee om dit aan te pakken.
Ivo vd Beemd EPI BV

Vertel mij meer,

Ik ontvang graag meer informatie over dit programma.

Of neem direct contact met ons op