Verkooptraining Den Bosch

.

Meer omzet door de verkooptraining Den Bosch

  • Neemt de concurrentie in uw markt ook steeds meer toe?
  • Wilt u uw verkoopresultaten aanzienlijk verbeteren?
  • Hoe behaal ik efficiënter mijn verkoopdoelstellingen?
  • Welke overtuigingsprincipes en verkooptechnieken zijn het meest rendabel?
  • Wat zijn de do’s en don’ts in verkoopgesprekken?
  • Hoe bouw ik langdurige relaties op met mijn (potentiële) klanten?

Verkopen is een vak apart dat door iedereen geleerd kan worden. Het is altijd belangrijk dat u achterhaalt wat de klant wilt en hoe u die behoefte kunt vervullen. Met de verkooptraining Den Bosch ondersteunt Jacobs & van Rooij ondernemers om meer omzet te genereren uit verkoopgesprekken. Dit doen wij al ruim 16 jaar met groot succes!

Verkooptraining Den Bosch

De verkooptraining Den Bosch behandelt verschillende overtuigingsprincipes en verkooptechnieken die u in de praktijk kunt toepassen. U leert op een adequate manier verkoopgesprekken te voeren. Daarnaast krijgt u inzicht in de grootste valkuilen van verkopers. Dit leidt tot betere verkoopresultaten en meer omzet uit verkoopgesprekken. De verkoopdoelstellingen worden met meer gemak gehaald. U bouwt langdurige klantrelaties op.

Wij vinden het belangrijk dat u de opgedane stof in de praktijk gaat toepassen. Daarom gaat u tijdens de verkooptraining Den Bosch aan de slag met praktijkopdrachten. Onder begeleiding van onze cursusbegeleiders werkt u toe naar het gewenste eindresultaat. U leert met meer structuur verkoopgesprekken te voeren en kunt klanten makkelijker overtuigen. Als verkoper krijgt u meer controle over de verkoopcycli. Met als eindresultaat dat de afsluitratio van verkoopgesprekken toeneemt. Na het volgen van de verkooptraining Den Bosch kent het succesvol werven van nieuwe klanten geen geheimen meer voor u.

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over de verkooptraining Den Bosch?

Onze specialisten helpen u graag verder!
Bel direct met 0492 – 505 340 of mail ons door op onderstaande knop te klikken.
Neem contact met ons op

Startdata:

Iedere 1e maandag, dinsdag en donderdag van de maand kunt u instromen in onze cursussen. Voor 2019 zijn de startdata: 7,8,10 januari; 4,5,7 februari; 4,5,7 maart; 1,2,4 april; 6,7,9 mei; 3,4,6 juni; 1,2,4 juli; 5,6,8 augustus; 2,3,5 september; 7,8,10 oktober; 4,5,7 november; 2,3,5 december.

Cursussen & trainingen

.

Cursussen & trainingen

In-company trainingen

.

In-company trainingen

Personal coaching

.

Personal coaching