Verkoopcursus

.

Verkoopcursus

  • Wilt u sneller het vertrouwen van uw klanten winnen?
  • Wilt u als verkoper uw verkoopresultaten verbeteren?
  • Wilt u als verkoper uw concurrenten voor zijn?
  • Hoe behoudt u bestaande klanten?
  • Hoe krijgt u meer nieuwe klanten?
  • Hoe kunt u het aantal orders uit offertes verhogen?

De verkoopcursus is een intensief traject waarin wij u leren om een topverkoper te worden. U krijgt meer begrip voor gedrag en reacties van klanten. Hierdoor neemt uw bekwaamheid om effectief te verkopen duidelijk toe. U ontwikkelt de vaardigheden om klanten in alle situaties beter te begrijpen en bedienen. Hierdoor krijgen klanten en prospects véél meer vertrouwen in u als verkoper. Tijdens de verkoopcursus krijgt u een verhoogde controle over de verkoopcycli. Door de verkoop cursussen verhoogt de afsluitratio van uw verkoopgesprekken aanzienlijk.

De cursus verkoop is voor zowel startende als ervaren verkopers. In onze business academie doorloopt u de verkoopcursus in uw eigen tempo. U krijgt alle tijd voor het bestuderen en begrijpen van de materialen. Vervolgens gaat u deze oefenen met andere verkopers. De cursusbegeleiders coachen u zorgvuldig om optimaal resultaat te behalen. U leert structuur aan te brengen in verkoopgesprekken en kunt klanten met de juiste argumenten overtuigen. U wint meer vertrouwen bij klanten, behoudt bestaande klanten en verbetert de verkoopresultaten. Na de cursus verkoop weet u conflicten en discussies met relaties te vermijden. Daardoor bouwt u een sterke vertrouwensrelatie met hen op en werkt u aan continuïteit. Wij garanderen een groot succes na het volgen van de verkoop cursussen!

Salestraining
Een salestraining heeft net als een verkoopcursus als doel het rendement uit uw verkoopgesprekken te verhogen. Het is daarom belangrijk dat u met voldoende zelfvertrouwen een verkoopgesprek in gaat. U krijgt meer inzicht in uw eigen gedrag en het gedrag van de klant. Hierdoor komt u sneller tot zaken en bouwt u duurzame klantrelaties op. Door de sales training leert u mensen beter te begrijpen. U kunt beter inschatten welke beïnvloedingstechnieken het meeste impact maken op de klant.

Een belangrijk onderdeel van de sales training is het structuren van gesprekken. U stuurt verkoopgesprekken in de juiste richting en daardoor wordt u een ware topverkoper. Met voldoende zelfvertrouwen reageert u op mogelijke weerstanden. Op natuurlijke wijze wint u het vertrouwen van de klant en kunt u koopsignalen beter signaleren en benutten.

Trainingsprogramma verkoop cursussen
Deel 1: Doeltreffend communiceren
“Communicatie is het fundamentele wapen van elke verkoper…”

Deel 2: Een winnaarsmentaliteit ontwikkelen
“Alles start met een juiste instelling…”

Deel 3: Verkoopstrategie
“Snel naar het doel gaan, zonder overhaast te werken…”

Deel 4: Emoties begrijpen en gebruiken
“Om een klant te begrijpen, moet men zijn emoties begrijpen…”

Deel 5: Afsluiten en objecties behandelen
“Moeilijkheden om af te sluiten vinden zelden hun oorsprong in de afsluitfase, maar veel eerder…”

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen?
Onze specialisten helpen u graag verder!
Bel direct met 0492-505340 of mail ons door op onderstaande knop te klikken.
Neem contact met ons op

Startdata:

Iedere 1e maandag, dinsdag en donderdag van de maand kunt u instromen in onze cursussen. Voor 2019 zijn de startdata: 7,8,10 januari; 4,5,7 februari; 4,5,7 maart; 1,2,4 april; 6,7,9 mei; 3,4,6 juni; 1,2,4 juli; 5,6,8 augustus; 2,3,5 september; 7,8,10 oktober; 4,5,7 november; 2,3,5 december.

Bereikbaarheid
Jacobs & van Rooij is zowel met eigen- als openbaar vervoer prima bereikbaar. Komt u vanuit ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Venlo, Venray, Breda, Tilburg of een andere locatie? Raadpleeg altijd eerste de actuele reisinformatie voor automobilisten en/of het openbaar vervoer. Wij heten u van harte welkom!

 

Cursussen & trainingen

Cursussen & trainingen

In-company trainingen

In-company trainingen

Personal coaching

Personal coaching