Training leidinggeven

.

Training leidinggeven

  • Neemt u regelmatig andermans werk over?
  • Lost u te vaak problemen van uw collega’s op?
  • Hoe houdt u het overzicht over uw team?
  • Hoe komt u daadwerkelijk aan uw eigen werk toe?
  • Op welke momenten moet u als leidinggevende ingrijpen?

Als ondernemer moet u regelmatig medewerkers aansturen. In de praktijk blijkt dat dit de ene keer beter gaat dan de andere keer. Daarom gaat de training leidinggeven dieper in op de basisprincipes van succesvol leidinggeven. U leert om te gaan met tegenwerkingen, weerstand en onverantwoordelijk gedrag. Het is de kunst om werkzaamheden zodanig te delegeren dat medewerkers meer verantwoordelijkheid nemen. Na de training leidinggeven kunt u groepen beter aansturen en weet u wat leidinggeven precies inhoudt. Hierdoor haalt u altijd het maximale rendement uit uw team!

De leidinggeven training leert u om werkzaamheden te delegeren en structureren. U bent in staat om als leidinggevende alle medewerkers te stimuleren en motiveren. Gemotiveerde medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en geven net dat beetje extra. Hierdoor heeft u minder last van onverantwoordelijk gedrag en tegenwerkingen. Medewerkers gaan beter presenteren en hierdoor verbetert de productiviteit van uw team. U ervaart meer wederzijds respect op de werkvloer en dit komt ten goede aan de werksfeer. Uw afdeling werkt meer als een team samen en iedereen streeft hetzelfde doel na. Door de leidinggeven training houdt u voldoende overzicht, rust en tijd over voor uw eigen werk. Daarnaast bent u beter in staat om de verwachtingen van medewerkers te peilen.

Na het volgen van de trainingen leidinggeven kunt u alle basisprincipes van succesvol leidinggeven toepassen. Uw team heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Dit vertaalt zich door in een prettige werksfeer. Hierdoor kunt u met een gerust hart werkzaamheden uit handen geven. Na de  trainingen leidinggeven zijn individuele medewerkers productiever en stijgt de productiviteit van uw gehele team.

Training leidinggeven. Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Onze specialisten helpen u graag verder!
Bel direct met 0492-505340 of mail Peter door op onderstaande knop te klikken.
Neem contact met Peter op

Bereikbaarheid
Jacobs & van Rooij is zowel met eigen- als openbaar vervoer prima bereikbaar. Komt u vanuit Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Venlo, Venray, Breda, Tilburg of een andere locatie? Raadpleeg altijd eerste de actuele reisinformatie voor automobilisten en/of het openbaar vervoer. Wij heten u van harte welkom!


 

Cursussen & trainingen

Cursussen & trainingen

In-company trainingen

In-company trainingen

Personal coaching

Personal coaching