Leidinggeven aan professionals

Krijg eindelijk je werkzaamheden af na een training efficiënt werken

Kom je op één of andere manier maar niet door je werkzaamheden? Je werkt blijft liggen, raakt zoek of komt niet bij de juiste mensen terecht? Vaak ligt het niet eens aan de hoeveelheid werk. Uiteraard zijn er periodes waarin je wat drukker bent dan normaal, maar dit moet je normaliter aan kunnen. Als je voortdurend het idee hebt dat het werk niet af komt en er komt steeds meer bij, dan moet je eens naar de werkelijke oorzaak hiervan kijken. De kans is groot dat de oorzaak ligt in het feit dat je niet voldoende efficiënt werkt. Met een training efficiënt werken kun je leren hoe je dit wel kunt en weer goed door je werkzaamheden komt.

 

Naar Cursussen & Trainingen             Naar Ondernemersanalyse

 

Verban overbodige werkzaamheden na de trainingen efficiënt werken

Wanneer je als organisatie efficiënt en snel wilt werken, is het verbannen van al het overbodige werk absoluut nodig. In de meeste gevallen zal dit een fikse tijdsbesparing opleveren voor alle medewerkers. Daarnaast werkt iedereen ook veel prettiger. De werkzaamheden worden sneller uitgevoerd, je profiteert dus van een hogere productiviteit. Tevens zullen de werkzaamheden ook veel minder stress opleveren en hiermee zakt het ziekteverzuim. Alle reden als werkgever, om je werknemers en managers op te geven voor trainingen efficiënt werken. Je medewerkers zullen je hiervoor dankbaar zijn, want hun werk kan eindelijk naar behoren worden uitgevoerd en als organisatie bereik je eerder je doelstellingen met efficiënt werken.

"De combinatie van onze betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & Van Rooij tot een zeer bijzonder management ondersteuningsbureau."

Anneke van Rooij

Volg een efficiënt werken training bij Jacobs & van Rooij

Medewerkers, managers, maar ook ondernemers die efficiënt willen werken, kunnen zich aanmelden voor een efficiënt werken training bij Jacobs & van Rooij. In onze trainingen staat centraal dat je uiteindelijk meer werkzaamheden in minder tijd kunt uitvoeren. Dit doe je door te leren herkennen wat overbodige en/of dubbele werkzaamheden zijn. Als je dit namelijk al weet dan is het ook jammer om hier aan te beginnen, dus ban je deze werkzaamheden beter uit. Je kennis die je tijdens onze training leert, kun je vervolgens direct in de praktijk brengen.

Opleider van het Jaar

Jacobs & Van Rooij is al 4 x benoemd tot de beste opleider van het jaar: in 2014, 2015, 2017 en 2018. Daar zijn we erg trots op.

377