Nieuws

Succesvol Leiderschap

Succesvol Leiderschap?

Als ondernemer, directeur of leidinggevende heb je vaak de drang om veel aspecten zelf te doen, zodat je zeker weet dat het goed gaat. Maar als je zo redeneert en niets uit handen geeft, dan zorgt dit voor veel vervelende problemen…

Bekijk artikel
marketing onderzoek

Jouw marketing resultaten inzichtelijk!

Heb je ooit een marketing e-mail, folder, tijdschriftadvertentie of marketing campagne uitgevoerd of gelanceerd, zonder de gewenste resultaten die je had verwacht?

Bekijk artikel
Workshop: Effectief sturen van communicatie

Workshop: Gemakkelijker medewerking krijgen van anderen!

Deze workshop leert de medewerkers de grondslagen van communicatie en de basis voor medewerking. Omdat een bedrijf zo goed is als haar mensen, is het van vitaal belang dat de persoonlijke interacties op een hoog niveau verlopen; zowel intern als naar klanten! Benieuwd?

Bekijk artikel
bedrijfssituatie verbeteren

Niet gokken maar zeker weten!

Herken je de situatie waarin een gedeelte van het bedrijf niet lekker loopt? Of dat iets heel erg mis kan gaan als je er niet heel snel iets aan gaat doen? En weet je dan ook altijd precies wat je hieraan kunt doen?

Bekijk artikel
Heb jij bovengemiddelde managementvaardigheden?

Heb jij bovengemiddelde managementvaardigheden?

Veel ondernemers, directeuren en leidinggevenden hebben geen idee… Jij wel? Test jouw kennis door middel van bovenstaande quiz en kom erachter wie van jou collega-ondernemers de beste managementvaardigheden heeft!

Bekijk artikel
Seminar Werving & Selectie

Seminar: Werving & Selectie anno 2019!

Heb je wel eens de verkeerde persoon aangenomen? Tijdens dit seminar kom je te weten wat jouw vacature voor de juiste kandidaat interessant maakt en hoe je deze ook nu onder de aandacht kunt brengen. Ook wordt er aandacht besteed aan het inschatten van mensen en krijg je concrete tips om jouw medewerkers te motiveren!

Bekijk artikel
1 2 3 7