Persoonlijke effectiviteit training

.

Persoonlijke effectiviteit training

  • Wilt u als individu efficiënter werken?
  • Wilt u inzicht in de fases van uw eigen werk?
  • Neemt u het werk van anderen vaak over?
  • Heeft u het gevoel vaak dubbel werk te verrichten?
  • Wilt u inzicht in de geheimen van efficiency?

De training persoonlijke effectiviteit geeft u inzicht in uw eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten als het gaat om efficiënt werken. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld van de belemmeringen die u ervaart tijdens het werk. Deze belemmeringen hebben negatieve invloed op de productiviteit van uw werkzaamheden. De focus van de training persoonlijke effectiviteit ligt op het persoonlijke vlak. U krijgt u één-op-één coaching om het efficiënt werken op uw werkomgeving toe te passen. Hierdoor wordt u vele malen effectiever en efficiënter en gaat u met meer plezier naar uw werk. U kunt meer werk verrichten in minder tijd en bent daardoor vele malen productiever.

Met de persoonlijke effectiviteitstraining krijgt u inzicht in de cyclus van uw persoonlijke activiteiten. U herkent de stadia van uw werkzaamheden en krijgt er meer grip op. Hierdoor kunt u beter omgaan met uw eigen werkzaamheden. U voorkomt dubbel werk en kunt daardoor efficiënter werken. Door de persoonlijke effectiviteitstraining gaat u efficiënter om met uw kostbare tijd. U krijgt beter grip op uw werk en voorkomt onnodige irritatie en frustratie. De geheime n van efficiency komen tijdens de persoonlijke effectiviteitstraining uitgebreid aan bod!

Na het volgen van de persoonlijke effectiviteit training heeft u een goed beeld van de grootste tijd- en geldverslinders op uw werk. U signaleert deze tijdig en kunt er ook direct op inspelen. Als individu draagt u daarom in positieve zin bij aan de resultaten van het bedrijf. Door de persoonlijke effectiviteit training geeft u het goede voorbeeld aan uw team. U kunt beter organiseren en helpt uw team efficiënter te werken. U gaat collega’s goed aansturen in plaats van al hun werk over te nemen.

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen?
Onze specialisten helpen u graag verder!
Bel direct met 0492-505340 of mail Peter door op onderstaande knop te klikken.
Neem contact met Peter op

Bereikbaarheid
Jacobs & van Rooij is zowel met eigen- als openbaar vervoer prima bereikbaar. Komt u vanuit Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Roermond, Venlo, Venray, Breda, Tilburg of een andere locatie? Raadpleeg altijd eerste de actuele reisinformatie voor automobilisten en/of het openbaar vervoer. Wij heten u van harte welkom!

 

Cursussen & trainingen

Cursussen & trainingen

In-company trainingen

In-company trainingen

Personal coaching

Personal coaching