Jacobs & van Rooij verkozen tot Beste Opleider van Nederland 2016

14 december 2016 , door Peter Jacobs
beste opleider van nederland 2016 banner

Jacobs & van Rooij verkozen tot Beste Opleider van Nederland 2016

Jacobs & van Rooij, een management trainingsbedrijf uit Helmond, is uitgeroepen tot Dé Beste Opleider van Nederland 2016 in maar liefst drie categorieën:  Management, HR en Communicatie. De titel Beste Opleider van Nederland 2016 is een publieksprijs, die opleiders enkel kunnen ontvangen op basis van beoordelingen van haar cursisten. Alle opleiders en trainingsinstituten in Nederland kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze titel.

De verkiezing Beste Opleider van Nederland werd dit jaar voor de vierde keer gehouden. Opleidingsvergelijker Springest organiseerde samen met partner Princess Hotel Collection de verkiezing. Cursisten beoordeelden de opleidingen en trainingen van Jacobs & van Rooij in 2016 op een opvallend hoog niveau (gemiddelde score van 9,4). De prijs werd groots uitgereikt op 14 december 2016 in het Princess Hotel Collection te Amersfoort.

beste-opleider-van-nederland-2016

Jacobs & van Rooij traint mkb-ondernemers met verschillende management cursussen en trainingen. Het bedrijf maakt daarbij gebruik van de zeer succesvolle management technologie van de Amerikaanse schrijver-filosoof L. Ron Hubbard. De focus ligt op het trainen van ondernemers, directeuren en managers. Vaardigheden waarin wordt getraind zijn o.a. communicatie, mensenkennis, succesvol leidinggeven, organisatorische vaardigheden, timemanagement, marketing en sales.

Elke klant krijgt bij Jacobs & van Rooij persoonlijk advies door middel van een gepatenteerde ondernemersanalyse. Aan de hand daarvan wordt bepaald welke hulpmiddelen nodig zijn om in te spelen op de kwaliteiten en ontwikkelpunten van een persoon. Deze combinatie van betrokkenheid, persoonlijke benadering en praktijkgerichtheid maakt Jacobs & van Rooij tot een zeer bijzonder management trainingsbedrijf.

Uit een analyse van de beoordelingen blijkt dat alle cursisten Jacobs & van Rooij zouden aanbevelen bij een collega-bedrijf. Opvallend is dat de beoordelingen van cursisten laten zien dat de zorg van dit Helmonds bedrijf erg hoog is. Cursisten geven aan zowel privé als zakelijk vooruitgang te boeken. Jacobs & van Rooij bewijst hiermee de levenskwaliteit van cursisten te verhogen waardoor de bedrijfsresultaten significant verbeteren.
Lees meer over onze bekroonde werkwijze