Personal coaching

één-op-één ondersteuning

Een specifieke situatie vereist soms een vlotte, compacte aanpak. Personal coaching is vooral bestemd om u of uw medewerkers te helpen, waar en wanneer dat nodig is. Het is bedoeld om u of uw medewerkers één-op-één te begeleiden in het verbeteren van vaardigheden of specifieke situaties. Soms betreft personal coaching een 'onder vier-ogen'-gesprek. Soms functioneert de coach als een 'klankbord'. Een actieve luisteraar die door het stellen van vragen de ander helpt meer te begrijpen van een specifieke situatie en tot oplossing daarvan te komen. Soms is coaching u helpen een 'brandje te blussen'. Jacobs & van Rooij levert coaching per halve of hele dag.

Wilt u één-op-één ondersteund worden met het realiseren van uw doelstellingen of bij verbetering van bepaalde situaties, bedrijfsmatig of persoonlijk? Heeft u behoefte aan een gesprek met een objectieve partij? Heeft u een cursus gedaan en heeft u hulp nodig bij de implementatie?
Daarom Jacobs & van Rooij
  • Hoogste praktijkgerichtheid
  • Blijvende ondersteuning
  • Intensieve begeleiding
  • Kosteloos persoonlijk advies
  • Beste Opleider 2014 & 2016
Jacobs & van Rooij op Springest.nl:
9.2 (210 beoordelingen)

Voor wie

Personal coaching is bijvoorbeeld voor ondernemers, leidinggevenden en managers die een cursus gevolgd hebben maar moeite hebben met het implementeren van de opgedane kennis binnen de organisatie. Daarnaast is het een geschikte aanpak wanneer ze behoefte hebben aan begeleiding bij verandering- of verbeteringsprocessen.

Wat leer ik

De lesstof wordt aangepast aan de behoefte van de klant. Vervolgens wordt dit één-op-één overbracht, aangevuld met oefeningen. Daarnaast vinden er klankborden plaats op niveau. Op basis hiervan wordt advies gegeven om de organisatie en het besturen hiervan te bevorderen.

Duur

Per halve of hele dag

Locatie

In Helmond of op uw locatie

Implementatie

Jacobs & van Rooij levert ook implementatie coaching. Niet zelden blijkt de ondernemer die een cursus heeft gevolgd, te weinig tijd te hebben om de verbeteringen die hij opgedaan heeft tijdens een cursus ook volledig in zijn/haar bedrijf te implementeren. Bijvoorbeeld voor het maken van functieomschrijvingen of het verbeteren van de efficiency. Een coach komt dan naar u toe om te kijken wat er precies geïmplementeerd moet worden om de positieve effecten van een cursus ook volledig te kunnen ervaren. Hij kan dit zelf uitvoeren of u of een van uw medewerkers ondersteunen daar waar het nog niet zo soepel verloopt. Soms kunt u tegen een situatie aanlopen waarbij u wellicht de frisse kijk nodig heeft van een ‘outsider’. Door middel van coaching worden meerdere invalshoeken bekeken van waaruit u de situatie zou kunnen aanpakken.

Heeft u behoefte aan een sparringspartner?

Wilt u weten wat "Personal coaching" voor u kan betekenen?
Laat u vrijblijvend adviseren door de beste specialisten!

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies